Másnak is okozat már pánikrohamot ez a gondolatmenet?
Ez a “mi volt az ősrobbanás előtt” gondolatmenet engem is teljesen kikészít. Elég pár percig ezen gondolkodnom és már azt sem tudom ki vagyok és mi vagyok, mit csinálok, mi ez az egész ‘élet’; teljesen elvesztem magam. Egy dolgot tudok tenni ilyenkor: nagyon sürgősen elfoglalom magam valamivel ami erős koncentrációt igényel, elterelve a figyelmem a dologról.
Aztán megint nyugi van, amíg valami újra ki nem váltja belőlem a kérdést:)
Igaza van a barátodnak.
Csak néha olyan könyörtelenül betolakszik az érzés, hogy a tudatosságról való papolásom ellenére sem tudom leküzdeni. Ilyenkor egy ideig minden teljességel értelmét veszti..
..és azt hittem elhatárolódok, de mégis most is kezdem furán érezni magam. Megyek csinálok valami produktívat.
Amúgy én is 19 vagyok. Egy hét múlva egyetem. Ott lesz bőven lehetőségem válogatni a teendőimből ha elkapna ez.😶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!