Megbolondulhatok a fűtől?
Figyelt kérdés
Már régóta ki szeretném próbálni, de félek, hogy előhoz valami mentális betegséget (pl. skizofrénia). nem vagyok bolond, de nem vagyok mentálisan egészséges (ehyhe kényszerbetegségem van), és félek, hogy skizo leszek tőle.
Nem tudom, hogy van-e rá hajlamom, csak annyit, h a családban nem volt skizofrén (és más mentális betegségről sem tudok).
Nem kérek olyan válaszokat, h "ne drogozzá", meg a "fű kapudrog", meg hasonlókat, KÖSZÖNÖM.
2010. júl. 13. 12:35
11/12 anonim válasza:
szerintem próbáld ki és azt tanácsolom, hogy ritkán, de akkor sokat. biztosan szeretnél mentálisan egészséges lenni, ez lehet egy út, hogy jobban megértsd magadat és megváltozz. A függőség akkor szokott kialakulni, ha rekreációs drognak használják, de ha spirituális tapasztalatokat keresel, akkor egy új világot nyithatsz meg.
12/12 anonim válasza:
A fű bizonyítottan felszínre hozhat vagy felerősíthet lappangó pszichés betegségeket. én elég gyenge idegzetű, ideges, szorongó típus vagyok és amikor rendszeresen szívtam, hatványozottan romlott a mentális állapotom. aztán olyan pánikrohamot kaptam egyszer a hatás alatt, hogy azóta se nagyon szívok (kb évente 1x, 2x és akkor is csak pár slukkot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!