Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az élni akarás és ha nem...

Az élni akarás és ha nem érdekel a halál a kettő kiüti egymást?

Figyelt kérdés

Szóval nyílván ez is egy mentális állapot, de hogy normális vagy kezeltessem 😅.

A minap öcsémmel beszélgettem és feljött témának az oroszoknál történt rakéta baleset és ő totál ki volt akadva, hogy ez ránk is hatással van stb. Én pedig csak annyit mondtam, hogy nem kellene ezzel foglalkozni, mert ha meghalunk akkor úgy is meghalunk ha meg nem akkor nem. No ezen ő kiakadt, hogy ő még fiatal és hogy lenne már mindegy, hogy holnap meghal-e vagy sem.

Pedig tulajdonképpen, nekem ez olyan alap, régóta nem érdekel a halál, nem arról van szó, hogy meg akarok halni, csak éppen ha mégis holnap bemondanám az unalmast nem gondolnám közben, hogy jaj még mennyi mindent nem csináltam...

Szerintetek ez egy hibás felfogás? Tényleg el kellene menjek miatta orvoshoz? 😱😵

20f

2019. aug. 19. 00:15
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, nem találtál hobbikat, vagy értelmet életednek, célokat, nem tudom.
2019. aug. 19. 04:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sokan úgy gondolják, hogy pikk-pakk meghalnak majd, nem kell ezzel foglalkozni. De a legtöbb halálnem az lassú és fájdalmas. Hónapokig szenvedve már te se lennél ilyen laza.
2019. aug. 19. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!