Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alvásproblémában tudnátok...

Alvásproblémában tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Nagyon nehez alszok el, van, hogy órákig eltart, még akkor is, ha nagyon fáradt vagyok.

Akinek van bármilyen tanácsa, kérem, hogy segítsen vele!

És ha kérhetem csak olyat írjatok, amivel kapcsolatban van tapasztalatotok is (akár más által).

2019. aug. 18. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan gyógynövényes kapszula, ami vény nélkül kapható, a neve Valeriana álom. Páromnak ez használt, így tud aludni.

Én is ilyen vagyok, órákig forgolódok...de sajnos nekem csak az antipszichotikum hatott amit bipoláris depresszióra kaptam, mióta emelték azóta alszom jobban. A jobban annyit takar hogy három óra helyett csak egyet forgolódok és rendszerint felébredek hajnali 3-4 között.

Ha végképp nem tudsz aludni és semmi nem válik be, keress fel egy alvásszakértőt.

Egyébként függ attól is hogy mennyire fárasztod le magad napközben, koffein fogyasztásától is.

2019. aug. 18. 19:44
 2/2 anonim ***** válasza:

meg mondom szerintem mi van

te is magára az alvásra koncentrálsz arra hogy a semmibe vessz , nem magára a folyamatra.

engedd el. ha jön az álom jön ha nem nem , nem kell rágörcsölni.

2019. aug. 18. 19:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!