Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van itt olyan, aki szociális...

Van itt olyan, aki szociális fóbiás és komoly beosztású munkája van?

Figyelt kérdés

2019. aug. 13. 23:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Attól,hogy valaki egyetemre jár még nem biztos,hogy "minimális" a fóbiája.

Én is jártam egyetemre,de nagyon nehéz volt,mert a tünetek nem mindig vannak jelen,és ha rosszul vagy jól leplezhető.

Másrészt egyetemen,ha rosszul voltam,akkor nem mentem be egy adott órára mondjuk.

Meg gyakorlaton megvolt,hogy félévente hány alkalmat lehet hiányozni az adott tárgyból.

Előadásokra pedig nem kötelező bejárni.

2019. aug. 22. 18:02
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

# 11 Évekig nem tudtam dolgozni illetve tanulni boltba menni ügyeket intézni volt hogy havonta előfordult 2-3 napokat nem ettem.

Ehhez képest a kérdezőnek minimális a problémája.

Ami jó hír mert könnyebb lesz kezelni.

2019. aug. 22. 18:19
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó,a szociális fóbia több ennél.

Én kitudok mozdulni a lakásból,de csak korlátozott időre,a következő pisilésig,mivel azt csak otthon tudom végrehajtani.

Erre írtam,hogy a szociális fóbia súlyossága nem feltétlen abban nyilvánul meg,hogy kimozdul-e valaki a lakásból.

2019. aug. 23. 00:06
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
Maradjunk annyiban hogy akinek megy a munka/tanulás kombó (mégha nagyon szorong stb) az könnyebben helyrehozható.
2019. aug. 23. 15:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen. Nekem pl hullámzó. Vannak időszakok mikor mennek dolgok akár egy előadast is megtartok tömegnek, van hogy alig bírok kilepni a lakásból.
2019. aug. 23. 19:26
 16/19 A kérdező kommentje:
Nekem is hullámzó van mikor egyáltalán semmi bajom nincs van mikor a lakásból is rossz kimozdulni
2019. aug. 23. 19:43
 17/19 anonim ***** válasza:

Egyébként a komoly beosztású munkán mit értesz ?!

Lehet nagyon jól keresni olyan munkákkal is ahol nem feltétlen fognak mások elismerni úgy mint "komoly beosztású munka".

2019. aug. 23. 20:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok gépész mérnöknek tanulok és egy picit félek, hogy meg fogom e állni majd a helyem
2019. aug. 23. 20:11
 19/19 anonim ***** válasza:
52%

Sokan be se jutnak ilyen szakra...már megléptél egy lépcsőt a többi is menni fog.

Sok sikert!

2019. aug. 23. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!