Van itt olyan, aki szociális fóbiás és komoly beosztású munkája van?
Attól,hogy valaki egyetemre jár még nem biztos,hogy "minimális" a fóbiája.
Én is jártam egyetemre,de nagyon nehéz volt,mert a tünetek nem mindig vannak jelen,és ha rosszul vagy jól leplezhető.
Másrészt egyetemen,ha rosszul voltam,akkor nem mentem be egy adott órára mondjuk.
Meg gyakorlaton megvolt,hogy félévente hány alkalmat lehet hiányozni az adott tárgyból.
Előadásokra pedig nem kötelező bejárni.
# 11 Évekig nem tudtam dolgozni illetve tanulni boltba menni ügyeket intézni volt hogy havonta előfordult 2-3 napokat nem ettem.
Ehhez képest a kérdezőnek minimális a problémája.
Ami jó hír mert könnyebb lesz kezelni.
Utolsó,a szociális fóbia több ennél.
Én kitudok mozdulni a lakásból,de csak korlátozott időre,a következő pisilésig,mivel azt csak otthon tudom végrehajtani.
Erre írtam,hogy a szociális fóbia súlyossága nem feltétlen abban nyilvánul meg,hogy kimozdul-e valaki a lakásból.
Egyébként a komoly beosztású munkán mit értesz ?!
Lehet nagyon jól keresni olyan munkákkal is ahol nem feltétlen fognak mások elismerni úgy mint "komoly beosztású munka".
Sokan be se jutnak ilyen szakra...már megléptél egy lépcsőt a többi is menni fog.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!