Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha semmi sem jön össze az...

Ha semmi sem jön össze az életben, akkor tényleg egyszerűbb, ha nyugtatókat szedek?

Figyelt kérdés

Menjek el pszichiáterhez? Ha elmegyek, akkor tuti azonnal felírja a gyógyszert.

Úgy látom, megoldás úgyse lesz az életbeli problémáimra, elviselni pedig nem bírom.

Az idő 80%-ban rossz kedvű vagyok, sokszor ideges is, a héten tetten tönkre egy vezeték nélküli egeret, miután háromszor is a falhoz vágtam.

Kérlek, azért ne bántsatok túlságosan így ismeretlenül. Érzékeny vagyok erre is.

2019. aug. 13. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Menj pszichológushoz, ő nem írhat fel gyógyszert.
2019. aug. 13. 18:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Csak nem is segít.
2019. aug. 13. 20:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért jobb a vezetékes egér, azt problémásabb falhoz vágni.
2019. aug. 13. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Annyira jó mint minden más agytompitó.

Mint az alkohol, vagy a drogok.

Semmi nem javul tőle csak az agyad be van lassitva és nem veszi fel annyira az ingert.

Nekem anno az alkoholista időszakom volt a legnyugodtabb idő. Pont leszxrtam mindent. Igaz hogy minden tönkrement körülöttem de nem zavart. A gyógyszer ugyan az, csak amit egy gyógyszer függőtől tanultam : gyógyszer ellen nincs gyógyszer. Tehát ha egyszer gyógyszer függő leszel és le akarod tenni, akkor nagyon sokat fogsz szenvedni...

Nagyon kétélű fegyver. Én nem is használom. Nem merek kockáztatni.

2019. aug. 14. 01:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Most őszintén, én is így gondolom.

# 4

Bármit teszek az életbe, csak egyre nagyobb akadályok jönnek, bármi, amivel próbálkozom, kudarcba fullad.

Konkrétan technikailag is ott tartok, hogy 1 év múlva ilyenkor a híd alatt leszek, de ha nem is, akkor is adósságok halma...

2019. aug. 14. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Majd találkozunk a híd alatt. Sokan el vannak adósodva.
2019. aug. 14. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Szorítják átok nekem is helyet. És köszönjetek meg a kormánynak

Kérdező te pedig menj el dolgozni és albérletbe . Keress párt kéz fizetésből bőven meg lehet élni .

2019. aug. 14. 16:29
 8/8 hosszúhajú ***** válasza:
én sem vagyok gyógyszerpárti - csak súlyos esetben. a depi ugyanis az agyban lévő hormonok nem megfelelő ingerületátvitele, szintje, és mennyisége. tehát tök más, mint amikor valaki rákap a piára. és ha valaki súlyos depis - én ezt így nem tudom megítélni - csak doki, na akkor igen is kell gyógyszer, mert ezt a bizonyos hormonszintet ahol valamelyik túl kevés - ezt szépen szabályozza. de terápiával érdemes kezdeni---
2019. aug. 23. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!