Ha semmi sem jön össze az életben, akkor tényleg egyszerűbb, ha nyugtatókat szedek?
Menjek el pszichiáterhez? Ha elmegyek, akkor tuti azonnal felírja a gyógyszert.
Úgy látom, megoldás úgyse lesz az életbeli problémáimra, elviselni pedig nem bírom.
Az idő 80%-ban rossz kedvű vagyok, sokszor ideges is, a héten tetten tönkre egy vezeték nélküli egeret, miután háromszor is a falhoz vágtam.
Kérlek, azért ne bántsatok túlságosan így ismeretlenül. Érzékeny vagyok erre is.
Annyira jó mint minden más agytompitó.
Mint az alkohol, vagy a drogok.
Semmi nem javul tőle csak az agyad be van lassitva és nem veszi fel annyira az ingert.
Nekem anno az alkoholista időszakom volt a legnyugodtabb idő. Pont leszxrtam mindent. Igaz hogy minden tönkrement körülöttem de nem zavart. A gyógyszer ugyan az, csak amit egy gyógyszer függőtől tanultam : gyógyszer ellen nincs gyógyszer. Tehát ha egyszer gyógyszer függő leszel és le akarod tenni, akkor nagyon sokat fogsz szenvedni...
Nagyon kétélű fegyver. Én nem is használom. Nem merek kockáztatni.
Most őszintén, én is így gondolom.
# 4
Bármit teszek az életbe, csak egyre nagyobb akadályok jönnek, bármi, amivel próbálkozom, kudarcba fullad.
Konkrétan technikailag is ott tartok, hogy 1 év múlva ilyenkor a híd alatt leszek, de ha nem is, akkor is adósságok halma...
Szorítják átok nekem is helyet. És köszönjetek meg a kormánynak
Kérdező te pedig menj el dolgozni és albérletbe . Keress párt kéz fizetésből bőven meg lehet élni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!