Egy selejt vagyok és azzal menne a legtöbbre az emberiség ha megölném magam?
Nem tudsz elköltözni valahova, valakihez? 19 évesen már megteheted.
Keresned kellene munkát, hogy ne függj tőlük anyagilag.Ha lenne munkád, pénzed,elmehetnél albérletbe.Önállóan élhetnél.Az önbecsülésed javulna.Vannak ezek szerint barátnőid,ők nem tudnak segíteni?
Annyira előtted még az élet, minden.Találsz társat,lehetnek gyerekeid,szép pillanatok az életben.Most nehéz, de hidd el, ez el fog múlni.
1 - nem éri meg, senkinek nem lesz jobb, azonnal verd ki a fejedből
2 - fenyegessenek, nem tehetnek semmit mert:
- feljelentenek név szerint, de akkor nem találnak semmitt--> te is feljelentheted őket rágalmazásért és becsületsértésért, plusz polgári peres kártérítési igény
- Ismeretlen tettes ellen tesznek feljelentést, akkor nincs rágalmazás és becsületsértés, de eredmény se lesz. de ettől függetlenül a többi "sérelmeddel" egyetemben már zaklatást súroljuk, ami szintén rendőrég. (video és hangfelvételek hasznosak ilyenkor)
3 - Pszichológust felejtsd el. Elmész háziorvosodhoz, elmondod amit itt leírtál. Kapsz beutalót pszichiátriára. Ingyenes lesz. (elsőkörben egy középsúlyos depressziót boritékolok)
4 - esélyesen a mérgező családi légkör miatt vagy a béka segge alatt. menekülj. dikákmunka, diákhitel, kolesz, haverok, nagyszülők, nagybácsik, unokatesók bármi. nagykorú vagy, megteheted. kérdezés nélül, egyik napról a másikra bármikor.
Közeli rokonom halála óta nagyon sokat gondoltam a halálról, és az öngyilkosság terén mindig arra jutottam, hogy csak egyszer adatik meg az, hogy élhetünk, akármennyire is szar helyzetben vagyunk, ha teszünk róla úgyis jobb lesz minden. Most lehet úgy gondolod, hogy az öngyilkossággal véget tudsz vetni a rossz helyzetnek, de mi értelme lenne ezt az utat választani? Egy idő múlva örömmel fogsz visszatekinteni, hogy nem tetted meg és folytathattad tovább az életed.
Kitartást és sok sikert az életben, túl fogsz jutni a rossz időkön, remélem segítettem!:)
Szia,
Itt van 2 régebbi hasonló kérdés, remélem segítenek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..
Jobbulást, kitartást és szép napot! Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!