Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagy mennyisegu Xanax vagy...

Nagy mennyisegu Xanax vagy akarmilyen nyugtato okoz euforiat?

Figyelt kérdés
Aki szedett ilyet mit tud ezekrol a nyugtatokrol,altatokrol?

#eufória #Xanax helex rivotril gyogyszer
2019. aug. 12. 17:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%
A kérdező 2 mg-t szed, de mivel nem érzi, hogy olyan jajdejó lenne aztán neki, érdeklődik, hogy mi a helyzet a nagyobb adagokkal.
2019. aug. 12. 21:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy én szedem te idióta? 2mg-ot?
2019. aug. 13. 12:40
 13/19 anonim ***** válasza:

Túladagolásnál nem eufóriát okoz hanem konkrétan belehalsz.

Heath Ledger,Michael Jackson is túladagolta.

[link]

2019. szept. 5. 18:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Én nagy mennyiséget szedek. Mert hozzászoktam. Napi 4-5mg-ot. Van, hogy egy is elég, de akár 10 is kellhet. Változó. Rivóval keverve is szinte semmi, de érdemes inni rá. Nehogy valaki olyan tegye, aki nem szokott hozzá!! Nem vállalok felelősséget senki haláláért. Főleg, ha valami hülye utánam csinálja. Eufóriát nem tapasztaltam, csak nagyon enyhét, de akkor Tramadollal mixeltem + pia + koffein. Ha eufóriát akarsz, és elszállni, akkor igyál meg 3 energiaitalt és 2 felest húzz le. A xanaxot hagyd ki belőle.
2019. szept. 6. 11:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja a kérdésre: napi 2mg igen soknak számít. Rohadt soknak. Nekem annyi van felírva
2019. szept. 6. 11:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Ha nem szeded komoly elvonások vannak?
2019. szept. 6. 19:29
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
Ti kis drogos ne itt kérj tanacsokat. Frontin legális és ócsó ezert szedik sokan drogkent és ráisznak. Nem fogsz eufóriat érezni majompofa csak még ostobább leszel tőle mert pillanatok alatt raszoksz és az agysejtjeidet irdatlan mertekben pusztítja. Alkohollal különösen. Bevehetsz 10mgot hátha leáll a légzesed. Ennyire marha komolyan hogy lehet valaki? Szívjál füvet ha eufóriát akarsz az kevesbé káros és kevesbé is lehet rászokni. Frontint hobbiból szedni az komolyan Darwin díjat érdemel. Pár hét után remegni fogsz kis majom meg hányni és összesuarni magad a mellékhatasoktól. Ha nagy adagban szeded rendszeresen epilepszias rohamokat okoz. Olvasd el Berczesi Róbert én meg az ének c. Könyvét abból megtudhatod mire képes a frontin és eszegesd ha a zártosztályon akarod végezni lekötözve egy kateterrel.
2019. szept. 18. 18:53
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm h hozzaszoltal, "te majom", semmit nem tudsz veréb
2019. szept. 18. 20:08
 19/19 anonim ***** válasza:
60%
De hülyegyerek pontosan tudom. Én szedtem frontint nem hobbiból és csak 0.25öt vagy annak a felét, egy hónapig majd megpusztultam mire sikerült letennem. De te játszadozzál vele gyagya gyerek.
2019. szept. 18. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!