Nagy mennyisegu Xanax vagy akarmilyen nyugtato okoz euforiat?
Azt, hogy nagy mennyiségben nem szabad szedni.
A 0,25ös xanax fele enyhén betompít.
Szerintem aki ilyen mennyiségben túladagolja, az bealszik, vagy hány/szédül, esetleg meghal, tönkremegy valamelyik szerve
Olyan lesz, mint egy zombi, mikozben semmit nem érez.
A xanaxtól senki sem érzi jobban magát, hanem csak semlegesen, kiszívja a rossz és jó érzéseket egyaránt, olyan lesz, mintha ébren aludnál, normál mennyiségtől nem
szabad sokat várni, csalódás a hatása, én is ráizgultam előre, hogy jujj, a híres xanax, de aztán bumm, semmi extra.
Ez a szer nem okoz eufóriát. A benzodiazepinek egy bizonyos időre csökkentik a szorongást, lassítják a légzést, szívverést. Az effajta gyógyszerek csak tüneti kezelést jelentenek, mellettük szükség lehet egyéb kezelésre is.
Szóval ha beveszel 1-2 mg Xanaxot, nem fogsz elszállni, se a mennybe kerülni.
Szerintem igen, nekem a 0,25ös felét írták fel, és azt mondták, meg ne próbáljam rendszeresen szedni, csak akkor vegyem be, ha stresszhelyzet van(mindenen elbőgöm magam)
1 év alatt fogyott el egy dobozzal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!