Leküzdhető a szociális szorongás?
Figyelt kérdés
Van akinek sikerült?
Hogyan?
Sokat szorongok és ez végett rossz a hangulatom. Bizonytalan, határozatlan vagyok.
Feszült vagyok társaságban és nem tudom magam adni.
2019. aug. 11. 18:49
2/3 anonim válasza:
Én nem tudtam leküzdeni. De gondolom ennek is vannak fokozatai. Akik nem szenvednek a súlyos formájában meg másban, azoknak van esélyük.
3/3 anonim válasza:
Én számtalan önsegítő mentális technikát kifejlesztettem rá korábban. Mostanában nem jut eszembe egy sem.
(Bár még a tegnapi nap is rendkívüli állapotban voltam, mert édesanyám majdnem elhalálozott.)
Ritka betegségben szenvedhet (nem egyértelmű diagnózis) és közvetlen tapasztalatom volt a szörnyűséges látványt nyújtó állapotromlással.
El lehet képzelni milyen belső sokkot éltem át. (Tizenhárom éve ápolom - és most már nagyon fáradt vagyok.)
Vannak olyan segítőim is, akik a legváratlanabb pillanatokban visszahozzák az életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!