Mit tegyek? Nagyon félek.
Egy olyan szervi betegségem van, ami kívülről nem látszik, de sokszor megnyomoritja az életem. Anyagcsere zavarom van. Korábban azzal nyugtattam magam, hogy mivel elég gyenge formája jelentkezett nálam, ezért normális életem lesz. Fizikai tünetek többnyire elfogadhatóak, viszont rájöttem, hogy ettől még nincs rendben semmi.
Senki nem érti a környezetemben, hogy 30 évesen miért nem volt még soha tartós kapcsolatom, mindenki ilyenekkel jön, hogy "fiatal vagy még" meg "örülj neki,hogy nem nézel ki rosszul legalább" meg ilyen hülyeségek. Igen, ha nem lennék ekkora idiota már rég lenne barátnőm, és ettöl még rosszabb az egész. Utálom magam emiatt. De fóbiáim vannak, jozanul nem érzem magam jol emberek társaságában. Nem merek idegent megszólítani. Az összes növel eddig életemben összejöttem, azzal részegen voltam :(
De nem csak ez a baj. Sokszor ugy érzem utálnak az emberek és mindenféle hülye gondolataim vannak. Mostanában pedig egyre többször tör rám egy fura érzés, hogy egyedül fogok maradni. Egy olyan embert mint én lehetetlen megszeretni, mert rengeteg hibám van. Hiába probálok ezen változtatni, sok mindenen nem tudok. A szakember segitsége nem kérdés, már 10 éve diagnosztizáltak, és ez életem végéig nem fog változni, mert egy genetikai veleszületett rendellenesség.
Igazábol csak ez ijesztett meg, hogy ennyire egyedül érzem magam mostanában. Pedig már kezdtem kiegyensulyozott lenni: nem ismerkedem, de cserébe háromnegyed éve nem ittam. Nincs szuicid hajlamom most, kezdtem beletörödni, hogy egész jo ez igy. De valami elszakadt bennem és néha már odáig fajul, hogy rettegek az egyedül léttöl, pedig nem olyan rossz dolog.
Ugye jársz valamilyen terápiára? Nagyon kellene pszichológus. Jól érzed hogy alaptalan a félelmes a társtalálástól, csak próbálkozni kéne (és nem inni persze)
Ha te többször fel tudtál csípni nőt részegen, kizárt hogy józan állapotban ne legyél ugyanehhez elég vonzó. Az anyagcserebetegséged nem tudom miben befolyásolja az életet, de számosan nagyon sőlyos kórokkal találnak társat, megkockáztatom súlyosabbakkal mint ez. Az meg hogy hibád van, hát kinek nincs számos. Szóval, sztem pszichológus, valami normális hobbi, munka és társasági élet.
Elég ritka betegség és tartok töle, hogy valaki ezt olvassa aki ismer és majd ki fognak beszélni a hátam mögött, ha rájönnek én vagyok az :/
Nem merem ide leírni, föleg mert örökre itt marad. Ha nagyon érdekel privátban leírom.
2 tudom, hogy súlyosabb betegségekkel képesek egymással lenni emberek. Csak pont ez az, hogy a kinézet semmit sem számít. Elég érzékeny típusú ember vagyok és kvázi elvárás egy férfitól, hogy mindig határozott legyen. Erre egy pl ha részegen összejöttem valakivel, és reggel elkértem a számát és megadta, tisztában vagyok vele, hogy az én feladatom lenne felhívni. De egyszerűen nem ment soha. Nekem ez nem megy. Nem tudom megmagyarázni miért, nem attól félek hogy nem kellek másnak. :(
2x volt olyan még régebben amikor többet jártam társaságba, hogy egy lány nagyon kedvelt. Kitartó volt, az egyik másfél évig össze akart jönni velem. De nem tudom megmagyarázni miért, nekem ez nem ment, pedig én is kedveltem söt hiányzott is amikor nem voltam vele. De ha vele voltam nem tudtam átadni semmit amit éreztem. A második ilyen eset után inkább próbálok nem is beleszeretni senkibe, mert fájdalmat sem akarok érezni és mást sem akarok megbántani.
Légyszi emiatt ne ítéletek el. Már azon is gondolkoztam, hogy lehet hogy aszexuális vagyok. Van nemi vágyam, de nem annyi, hogy mindent elnyomjon mint másoknál. Valami nem stimmel velem, még megcsókolni is problémát okoz, olyan még, aki tetszik és még kedvelem is :(
Meg nem tudom elmagyarázni rendesen. Általában az első találkozások után be is fuccsol minden, ezért már nem is próbálkozom. Sokszor az a gond, hogy valami hülyeség rámjön, pl elkezdek félni hogy bántani fogom :( pedig tisztában vagyok vele tudatosan, hogy ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!