Vajon tényleg Asperger-szindrómás lennék?
#4 Dehogy! Nem úgy értettem, hogy vedd magad körül betegekkel.
Hanem olyanokkal, akikkel megtalálod az összhangot!
Amióta diagnosztizáltak ,azóta tök rosszul érzem magam, nyomaszt a tudat, hogy "hülyének" vagyok megbélyegezve.
Szia, nem vagy hülye, az Asperger-szindrómások nem hülyék. Van köztük, aki egyetemen tanít. Van, akinek két diplomája van.
Most legalább tudod, miért vagy olyan szabálykövető, ragaszkodsz az előzetes tervekhez, miért nem sikerült megtanulnod kerékpározni, és miért rossz a ritmusérzéked a zenei ritmus tartományában.
Gyanítják, hogy Einstein és Newton rajta volt a spektrumon, a kortársak közül Bill Gates és Vlagyimir Putyin gyanúsított, habár senki sem látta a papírjukat. Nincs aspergeres csoportja az Alapítványnak?
Asperger-szindrómával lehet normál osztályba járni, befogadó osztályban nincs kiközösítés, jól érzed magad. De egy Asperger-szindrómásokból álló csoportban is jól éreznéd magad.
Mondd magadnak: Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
Szia, biztos, hogy sosem voltak beilleszkedési, kommunikációs nehézségeid?
Játszottál gyilkosost, rejtett Hitlert, Avalont és hasonlókat? Ha igen, akkor meg tudtad találni, hogy ki maffiózó, ki fasiszta, ki Mordred bérence?
Nem fordult még elő, hogy találkoztál valakivel,és azt hitte, hogy külföldi vagy?
Nem vagy értéktelen. Értéktelen lenne egy vak, egy siket vagy egy kerekesszékes? Hallgasd ezt a férfit:
Ő abszolót pozitív, habár karok és lábak nélkül szültett.
Kedves # 7 es valaszoló.
Nagyon nem vagy tisztába akkor vele ,hogy mi az autizmus.
Az nem anyit jelent ,hogy valaki félénk vagy viszahuzodo ezt ki lehetne verni vegre a fejetekböl.
Az autizmus egy sokal összeteteb dolog.
Ha valaki csak azért kap diagnozist mert félénk vagy viszahuzodo az nem is autista már bocs.
Én autista emberek között élem a minden napjaimat és igenis nehéz nekik az élet.
Nem anyiből áll ,hogy valaki félénk könyörgöm minden második ember félenk és nem autista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!