Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy régen rengeteget sírtam és depresszíós voltam, és valamien szinten mai napig az vagyok, és semmivel sem tudom ki adni magamból, mit tegyek ez érdekében hogy ki tudjam adni magamból?
Figyelt kérdés
2019. aug. 5. 23:36
1/9 A kérdező kommentje:
A szó ismétlésért bocsánat!
2019. aug. 5. 23:39
2/9 anonim válasza:
Szia! Azt tudom tanácsolni neked, hogy legyél őszinte, teljesen és mond el annak a személynek amit érzel, akiben teljesen megbízol. De kindent mondjál el neki amit csak érzel. Sokat segít, hidd el! Példaul a barátnődnek elmondhatod. Biztos szívesen segít.
3/9 anonim válasza:
Próbáld meg megosztani valakivel, valaki ako közel áll hozzád barát, családtag. Ha beszélsz a problémáidrol akkor általában könnyebb megbirkózni vele főleg ha valaki olyannal beszéled meg ezeket aki átélt hasonlót.
Vagy csináld ahogy én. Beszéld be magadnak hogy semmi bajod és bumm vége, nekem bevált xD
4/9 anonim válasza:
Nem mondta hogy bármiféle személy miatt lenne ez, lehet valamilyen trauma, gyerekkori rossz emlék vagy ilyesmi
5/9 anonim válasza:
A depresszió egy betegség. Ahogy a vesegyulladást sem fogja kezelni a tea, úgy ezt sem, ha pár otthoni praktikát bevetsz. Orvosra van szükséged. Súlyosságától függően pszichoterapeuta, pszichológus, vagy pszichiáter. Kezeltesd magad!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, régebben mindig magamban beszélgettem, meg most is, és azt mondják rám hogy hülye vagyok, és ilyenkor nem teljesen értem az embereket hogy miért mondják ezt, azt sem tudják hogy mi bajom van, azt sem tudják hogy miért teszem.... amúgy régebben még a thaiboxolással küzdöttem le a problémáimat, de mostmár a barátnőmmel fogom inkább azokat megbeszélni. Mégegyszer köszönöm!
2019. aug. 6. 00:09
7/9 anonim válasza:
Nekem sokat segített annak idején ha órákig mozogtam, túráztam, sportoltam, sok pszichológiai, humorosabb témájú könyveket olvastam ami segített megérteni mi megy végre bennem vagy lazítani.
9/9 anonim válasza:
Szakemberhez fordulnék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!