Milyen problemara utalhat? 21/L
1-2 eve volt egy par honapon át tarto idoszakom, amikor viszonylag sok marihuánát fogyasztottam (hetente, nehany hetente).
Akkoriban jelentek meg a pánikrohamaim. Szép lassan rájottem, hogy nálam a THC váltja ki. Nem kozben! Napokkal utána, általában 1 héten belul, miutan fogyasztottam.
Emiatt csak nagyon ritkan merem mar csinalni, 1-1 buliban par slukk olykor becsuszik. Az utana valo napokban szinte kotelezoen elojon legalabb 1 panikroham. A legutobb par mp-re el is vesztettem az eszmeletemet a roham során (itthon voltam, szerencsere meg idoben pe tudtam fekudni a foldre, ereztem, hogy elhatalmasodik rajtam).
Tudom, megoldás: ne fogyasszak THC-t.
Engem leginkabb most az erdekelne, hogy miért van ez? Hogy alapvetoen egyaltalan nincsenek panikrohamaim, csak miutan thc-t fogyasztok?!? Tudom, a rejtett skizofreniat is elo tudja hozni.
Ilyen merteku rejtett szorongasaim volnának?!?
Egyebkent tudom magamrol, szorongo tipus vagyok, na de ennyire durva lenne?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!