Hogy lehet leszokni az online társkeresésről? Pl a tinderezésről?
Állandóan azt várom , hogy legyen találatom, pedig egy sz*r senki vagyok. Csak rossz tulajdonságom van, külső, belső egyaránt. Mostanában viszonylag sok jelölést kaptam, de ugye miután elmondom hogy milyen vagyok ( pl hogy csak biztonsági őr a munkám,és egyéb undoritó tulajdonságomat )
mind azonnal töröl. Tehát csak magamnak keresem a lelki fájdalmat. Nem vagyok mazochista, nem élvezem, hanem kifejezetten rossz! Azóta sokkal többet sirok.
36/f szűz
#20 kösz higy irtál, de nem hinném hogy a qrvázástól vonzóbb lennék, meg néhány ruhától. A fodrász se játszik mert kopasz vagyok, és az arcomat pl nem tudom lecserélni.
És el kell mondani a rosszat hogy nehogy hazugnak gondoljanak. Én sose hazudok. Mindent elmondok. És mint irtam csak rossz tulajdonságom van.
Kedves kérdező, ne haragudj, de nem tudtam elolvasni mindent. Ennyire nem nézheti le magát valaki. Döbbenet.
Csak rossz tulajdonság? Az, hogy nem tudsz hazudni az is rossz?
Kapásból egy jó tul. Azt jelenti, hogy őszinte vagy! Keress még egy párat. Szerintem írd össze a “rossz” tulajdonságokat, és írd be googleba, hogy szinonímák. Aztán válaszd ki onnan a pozitívabb tartalmúakat. :D
Meglátod, h nem vagy vészes. A pozitívat erősítsd ne a negatívat pls.
Nem csak bentről lehet változni kifelé, hanem kintről is befelé. Csak, h értse mindenki. Ha sokszor ismételsz vmit, akkor olyanná válsz. Jelen esetben szépen körvonalazódik a negatív ismételgetés milyen eredményt ért el :/.
Keress pár pozitív tult, és ismételd! Minnél többször.
Kezdjük ott, hogy hangosan kimomdod “ÉRTĖKES EMBER VAGYOK” még ha nem is hiszed el. Mondogasd!! Kitartóan!!
Borzasztó, h az értelmes nézi le magát, a hülye meg sztárolja magát....
Utolsó vagyok. Az örömlányokhoz való fordulást inkabb azert próbáld ki, mert így egy rövid ideig legalább testi kapcsolatba kerülsz emberekkel. Akiket nem a kinézeted érdekel hanem hogy te kifizeted az ő óradíját.
Azért egy jó pásztoróra fel tudja dobni az ember hangulatát. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!