Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki csak "online él"?

Figyelt kérdés

Nincsenek emberi kapcsolatai,csak neten beszélget.Élőben nem.

Nyilván szociális fóbia.Ez egyértelmű.

Szerintetek jobb a csak ilyen kapcsolat vagy jobb,ha inkább semmilyen kapcsolat nincs?

2019. febr. 24. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok,megromlottak az emberi kapcsolataim, szinte már nincs egy barátom se élőben,csak online 1-2 és képtelen vagyok újakat kialakítani. Nekem súlyos traumák miatt alakult ez ki,és jobb a virtuális világban élni,mint a valóságban.
2019. febr. 24. 14:11
 2/6 A kérdező kommentje:

Én pont azért alakítottam ki ilyen kapcsolatokat,mert nem akartam teljesen elszigetelődni a világtól.

De néha kezdem úgy érezni,hogy jobb lenne.

Mert egy idő után sajnos többet akarnak...

És én sajnos nem vagyok "normális".

Nem tudom átlagos életet élni.

2019. febr. 24. 14:15
 3/6 A kérdező kommentje:
*nem tudok.
2019. febr. 24. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Nekem még a szociális készségem,ami szükséges az emberi kapcsolatok kialakításához az is leromlott. Egyenlő a nullával. Teljesen izolálódtam az emberektől.
2019. febr. 24. 14:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Én jól kommunikálok.

Sőt amikor egyetemre jártam volt tanát,aki megjegyezte,hogy jók az előadói készségeim is.

Nem ez a probléma.

Sajnos nálam a szociális fóbia egy célzott dolgoról szól,és nehezen megyek ki miatta a lakásból.

És gyomorgörcsöm van,ha valakivel egy megbeszélt időre kell találkozni.

Na,meg tudom,hogy az emberek nem időmilliomosak.És túlzottan félek,hogy mások idejét rabolom.

2019. febr. 24. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Ismerős.. :/ Szerintem normális, egyedül egy szerető nekem való barátnőt hiányolok. De barátokat meg embereket nem nagyon
2019. febr. 24. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!