Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet leszokni az online...

Hogy lehet leszokni az online társkeresésről? Pl a tinderezésről?

Figyelt kérdés

Állandóan azt várom , hogy legyen találatom, pedig egy sz*r senki vagyok. Csak rossz tulajdonságom van, külső, belső egyaránt. Mostanában viszonylag sok jelölést kaptam, de ugye miután elmondom hogy milyen vagyok ( pl hogy csak biztonsági őr a munkám,és egyéb undoritó tulajdonságomat )

mind azonnal töröl. Tehát csak magamnak keresem a lelki fájdalmat. Nem vagyok mazochista, nem élvezem, hanem kifejezetten rossz! Azóta sokkal többet sirok.

36/f szűz

2019. aug. 3. 10:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

Ilyen hozzáállással ne is csodálkozz rajta. Én csúnya vagyok, meg beteg, de vannak jó tulajdonságaim is, attól még próbálkozok/próbálkoztam.

Mindenkinek van pozitív és negatív tulajdonsága.

Minden munkát el kell végezni, mindenki mást tud/szeret. A biztonsági őr becsületes szakma.

A szépség szubjektív. Én ocsortánynak látom magam pedig sokak szerint nem vagyok az. Minden ember értékes. Netes társkeresőkön keresztül pedig egyes felmérések szerint csak kis számban tudnak kapcsolatokat létrehozni.

Élőbe kell. Szórakozó/közösségi helyre meg mindenki járhat, a parasztokat el kell kerülni oszt csá.

Változtatnod kell az önképeden, meg kell növelned az önbizalmad.

2019. aug. 3. 19:55
 12/23 A kérdező kommentje:

#10 lehet hogy vannak gyengébb kaliberű lányok , de ok már mind elkeltek . Nem véletlenül !

Ha csak egy picit is átlagos vagy nirmalis lennék akkor nem itt tartanék . Nem kértem segítséget , mert semmit nem ér . Nem jöhet velem az orvos randizni vagy meggyőzni a lányt hogy ooo nem olyan szar ember ez igaz hogy csak egy szros iskolázatlan őr , ( de lehetnék eladó, pultos, pizzásfiú akármi ) de jó ember higgye el... ilyen nincs az orvos mint ti meghallgatja a dolgokat mond valami értelmetlen dolgot vagy be gyógyszerez. Nos remélem nem az ürülékembe , de hamarosan meghalok . Nem szeretnék meg 20-30 évet így lehúzni. A változáshoz kevés a megéléshez túl sok.

2019. aug. 3. 20:17
 13/23 anonim ***** válasza:

Én is voltam gödörben, segítséget kértem. Úgy írod le a dolgot, hogy nem próbáltad ki, ami nagy hiba. Hónapok alatt magamhoz tértem, és nem szedtem gyógyszert, meg semmit. Egyszerűen én is beleragadtam egy egészségtelen körbe, amiből nem tudtam kitörni. A doki nem randizni megy veled, hanem helyrehoz fejben - a problémák ugyanis ott vannak.

Korábban írtál a "magányos molett egyedülálló anyukákról". Meg hogy ők jelölni szoktak téged. Mi velük a baj? Ha ennyire nem vagy oké a saját szemedben, és 36 éves szűz vagy, akkor mire válogatsz? Hogy valaki molett, vagy gyereke van? igen, a harmincas nőknek jó eséllyel van. 22 évesek nem fognak veled kezdeni, az tuti.

Szóval én azt látom, te nem vagy annyira békétlen magaddal, hisz van benned hajlandóság párt keresni, sőt válogatsz is. A gond ott van, hogy depressziós vagy, és nyakig állsz az önsajnálatban.

36 évesen nincs veszve semmi, még mindig elérhetsz oda, hogy egy szép házikóban, családdal, feleséggel éldegélj , vagy nyilván kiköthetsz a skála másik végén is.

Ha úgy érzed, adnál egy esélyt a dolognak, írj privátot, tudok JÓ segítséget (mondom, nyakig ugyanabban voltam, mint te, 34 éves vagyok, kijöttem belőle, tudom, miről beszélek, és azt is, te miről beszélsz). Ha nem, akkor további sok sikert.

2019. aug. 3. 20:49
 14/23 A kérdező kommentje:

Semmi bajom velük, csak annyi, hogy ők nehezebb esetek, hisz a gyermekük és a csalódottságuk miatt maximalisták, csak a tökéletes jó nekik. Nem érdemes velük kezdeni.

Nem sértésből de attól hogy az élet elment mellettem én éretlen maradtam , pl a fiatal lányok is kimaradtak.

Nyilván már megtapasztaltam hogy még csak le se köpne az a korosztály, és semmiképp nem tartok ott hogy második, pótlás legyek.

36 évesen mint irtam semmi értelme belekezdeni. Testileg öreg vagyok mentalisan gyerek. 45-50 évesen kezdjek csajozni? Azért azt csak nem 😅😅😅😅

2019. aug. 3. 21:06
 15/23 anonim válasza:

Hmm,ha úgy vesszük,nem vagy gyerek.

ha a helyes írásodat,nézzük,nem.

Mi nem ismerünk,de te "tudod", hogy milyen vagy. Ezzel nincs is semmi gond. De,viszont ne szidd, magad!Nincs értelme le alacsonyítanod magad. Közbe lehet hogy egy értelmes, férfi vagy!Csak elment az önbizalmad, 36 évesen szűzként,el mehet..

Na meg. Biztos vannak értelmes,és kifejezetten neked való nők!Ismerek olyat,aki le**arta hogy talál e. vagy nem..Erre mi történt,1-2hónap múlva előbukkant, egy pasi. És azóta is boldog párkapcsolatban élnek.

Neked is sikerülhet,csak ne add le magad ennyire..

2019. aug. 4. 00:27
 16/23 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok... Tinderrel az a baj, hogy a nők többsége instakövető gyűjtésre használja. Személyes tapasztalat: volt egy match, ráírtam, bekövettem instán, de facebokon már nem jelölt vissza majd azóta sem válaszolt semmit sehol.

Én is utálom, mert alig van match, badoon ugyanez, de egyszerűen nincs más megoldás. Személyesen leszólíteni valakit nekem teljesen fölösleges, facen/ instán ráírni szintén, úgysem jön válasz.

Igaz én 23 vagyok, de lassan kénytelen kezdek beletörődni, úgy nem ér csalódás és nem is stresszelem magam rajta. A nőknek csak a szépek és gazdagok kellenek, ennyi.

2019. aug. 4. 14:42
 17/23 anonim ***** válasza:
Szard már le h lenéznek h szekus vagy:D...humorral amúgy le lehet oltani őket...egy spanom a telenor-nál őrködik és mindig azt mondta h ő Telenoros alkalmazott..amúgy engem is lenéznek h taxis vagyok..és akkor mi van..nem lehet mindenki manager.
2019. aug. 10. 13:44
 18/23 A kérdező kommentje:

#17 azért a taxis az menő szakma nem olyan alja mint a biztonsági őr. Kell hozzá jogsi , város ismeret, kedvesség , idegen nyelv , ápolt megjelenés, türelem ...

Miért lenne gáz a taxis. Ráadásul hülyére keresi magát

2019. aug. 10. 15:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Ebben az országban megy a sztereotípia..menő??:D én is voltam párszor fent tinderen...szitu ugyanaz...taxis vagy? Akkor hello..:D szerezz be egy ölebet azzal siker lesz.:D tapasztalat!
2019. aug. 10. 20:42
 20/23 anonim ***** válasza:

Szia,

Szerintem ilyen esetben kezdésnek elmenni k*rvázni megoldás lehet. Az kicsit visszahoz az életbe. Aztán veszel pár ruhát, fodrász borbély kozmetikus szoli/strandolás. Az hogy mi a munkád az mindegy. Sport, abból is főleg a csoportos.

Ja és nyilván nem úgy kell kezdeni hogy elmondod hogy mi rossz, mert akkor gondolhatják hogy ez lesz a folytatás is, amiből senki sem kér.

2019. aug. 10. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!