Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az egyedul lakas okozhat...

Az egyedul lakas okozhat stresszt?

Figyelt kérdés
azt vettem eszre miota egyedul lakok, h folyamatosan stresszelek. hazajovok es a nyugibol estere egy hatalmas stressz adag lesz. de nem tudom, h biztosan emiatt van e, mert mas is van az eletembe amire ra lehetne fogni. aki mar lakott egyedul: ti is tapasztaltatok, hogy a teljes magany noveli a stresszt? (nincs haziallatom se srb). vagy mas merre kezdjek keresgelni?
2019. júl. 29. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Simán lehet. Nekem sokkal jobban felerősödnek a problémáim, ha egyedül vagyok. Múltkor munka miatt párom elutazott 3 hétre, hát teljesen megőrített a magány. egyre jobban befele figyeltem... szóval szerintem simán lehet , hogy neked is felerősíti az, hogy egyedül vagy.
2019. júl. 29. 14:00
 2/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt. hazi allat segithet ezen?
2019. júl. 29. 14:07
 3/5 anonim válasza:

Én inkább félelemnek mondanám, nem stressznek.

Pontosan mit foglalkoztat amikor stresszelsz?

2019. júl. 29. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:

3 éve egyedül élek, így alakult sajnos. Alapvetően introvertált vagyok, szóval elég jól el vagyok egyedül, meg igénylem is valamennyire, de igen, nincs jó hatással a magány.

Én agyalok ha magam vagyok, mindent túlgondolok, "depizek", időnként ok nélkül feszült vagyok. ilyenre gondolsz stressz alatt?

Nekem van állatom, meg is bolondulnék, ha mindig tök üres lakásba kellene hazaérni, meg senkihez nem tudnék szólni mikor otthon vagyok. Nekem segít, hogy van kiről gondoskodni.

2019. júl. 29. 19:31
 5/5 anonim válasza:

Én is szeretek egyedül lenni, minél többet, de a teljes magánytól lefagyok és begubózom, főleg ha több napig tart.

Úgyhogy szerintem igen, lehetséges nagyon is.

2019. júl. 30. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!