Hogy lehet visszatartani a hányást?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos nem megy :(2019. jún. 11. 21:24
1/10 Alain Delon válasza:
Sehogy. Épp azért van, hogy kijöjjön.
2/10 anonim válasza:
Fúj, miért kéne visszatartani? Hányás után jobban szokta magát érezni az ember, mert végre kijött, ami megbetegítette. (Kivéve, ha bulimiás, és hánytatja magát.)
3/10 anonim válasza:
Ki kell hánynod, és aztán jobban fogod érezni magad
4/10 anonim válasza:
2-es
Meg kivéve, ha éppen áll az oltár előtt, vagy hasonló.
5/10 anonim válasza:
Aki rosszul érzi magát, az ne menjen fontos eseményekre, hanem előbb gyógyuljon meg.
6/10 anonim válasza:
Én régen, még kiskoromban visszatudtam tartani pedig 10 se voltam még kb, egyszer beteg voltam elmentünk orvoshoz, ahogy végeztünk már bent az orvosnál már ott bent nála éreztem hogy kell de szerencsére tudtam addig tartani míg ki nem értünk az épületből és csak kint az utcán hánytam.Nem emlékszem már hogy sikerült talán eltereltem a gondolataimat vagy nem is tudom :D
7/10 anonim válasza:
De túl sokáig nem lehet, ha tényleg kell, az tuti
Utolsó voltam
8/10 anonim válasza:
Ha pont olyan helyzetben van az ember, akkor esetleg célszerű lehet, szélben rágyújtást színlelve a belső zsebbe hányi.
9/10 anonim válasza:
Ami azért gyanússá válhat szélcsendben egy nem dohányzótól zseb nélküli pólóban.
10/10 SandorAdrian válasza:
Szia,
Szerintem engedd ki a cuccot
Senki sem tudja vissza tartani (ha csak nem szereti az ízét)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!