Ma lett fülbevalóm és 2 nap múlva lesz oaztálykirándulásom ahol lesz lehetőség élővízben fürödni. Be merjek menni a vízbe vagy ne? Ha ne akkor miért?
Figyelt kérdés
2019. jún. 7. 01:16
1/6 anonim válasza:
Hogy kerül ide a fülbevaló!? Ha be mersz menni lerohad a füled és megfulladsz. Ha pedig nem mész be, akkor bánni fogod hogy elszalasztottad ezt a remek kis meghalási módszert. Inkább menj be, legalább utoljára...
2/6 A kérdező kommentje:
Most szurták át a fülemet és félek, hogy esetleg elkaphatok valamilyen fertőzést vagy begyullad a seb.
2019. jún. 7. 07:07
3/6 anonim válasza:
Friss sebbel nem szabad ilyen vízbe menni, de jódozd be, és vegyél uszósapkát, az letakarja a füled.
4/6 anonim válasza:
Én a helyedben nem kockáztatnék.
Nekem dupla helix piercingem van (fülporc) és az még fél év után is képes gondolni egyet és begyulladni gennyesre. Persze ez kisebb "kockázatú", de nem éri meg, nagyon friss is.
5/6 A kérdező kommentje:
Amúgy esetleg aki utólag olvassa: bementem a vízbe és miután kijöttem mindig kimostam a "sebem" csapvízzel és semmi bajom sem lett.
2019. nov. 17. 23:22
6/6 A kérdező kommentje:
Ja és ha volt kéznél valami fertőtlenítőszer akkor azt használtam inkább.
2019. nov. 17. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!