Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehetséges, hogy ez TSS?

Lehetséges, hogy ez TSS?

Figyelt kérdés
Egy hete strandolni voltunk osztálykiránduláson, és először használtam tampont. Este borzalmas fejfájásom lett, hányingerem volt, szédültem. Ennyire soha nem fájt még a fejem. Lázat nem tudtam mérni de elég melegnek éreztem a fejem. Viszont a strandon kint voltunk és nem volt túl meleg, plusz még a hideg vízes medencébe is bementünk és le is égtem, szólav akár napszúrás is lehetett. A fejfájásra én hülye pedig ittam egy kis sört este, majd egykor lefeküdtem. Másnapra jobban lettem, bár fájt még a fejem. Azóta egy pár napig szédelegtem, furán éreztem magam, fáj a torkom, a fejem. Ma pedig “odalent” nagyon szúr és viszket. Lehet, hogy elkaptam valamilyen fertőzést. A rosszullét pedig valószínűleg megfázásnak köszönhető. Csak nagyon bepánikoltam mivel minden tünet stimmel. Ha TSS-em lenne, lehetséges hogy egy hétig így nagyobb gondok nélkül “lappangjon” vagy ennyi idő alatt már halálos lett volna? Tudom, hogy nagyon ritka és valószínűleg túlreagálom, de eléggé megijedtem.

2019. jún. 6. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetséges, nem véletlen hívják toxikus sokknak, ez nem lappang
2019. jún. 6. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Inkább napszúrást kaptál. Nagyon belázasodtál volna. Inkább meg is fáztál kicsit. Sajnos a tamponhasználat arra érzékenyeknél hüvelygyulladást okoz. Nem mindenki tudja használni ez miatt. Egyébként én nem is ajánlom a használatát. Most mehetsz dokihoz.
2019. jún. 6. 21:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez most eléggé megnyugtatott.
2019. jún. 6. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!