Mit jelent, hogy valaki függő lesz az orrspray-től? Miért fújna az ember, ha nincs bedugulva az orra?
Már csak max napi 1x használom, próbáltam rá a figyelni.
De amúgy a tengervizes semmit nem csinál.
En 5 évig voltam orrspray függő, ez alatt egyszer le tudtam szokni úgy, hogy pár napig csak az egyik oldalra fújtam, de mikor újra jött a nátha szezon, megint vissza szoktam. Végül nekem is fül-orr gégész írt fel csepegtetőt, az segített, de nagy küzdelem volt. Azóta nem fújok semmit, tengervizeset se, csak ezt a kámforos sticket használom.
Keserves és rengeteg pénzkidobással járó évek voltak, és vannak kifejezetten olyan orrsprayk, amikre könnyű rászokni, ha kicsit is tovább használod. Nekem ez a rhinospray volt.
Az a vicc, hogy baromságnak tűnik, de a közvetlen környezetemben több ilyen ember van, aki függő, vagy leszokott.
És valóban így van: az orrnyálkahártya hozzászokik a sprayhez és egy idő után csak úgy múlik el a duzzanat, ha befújsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!