HIV/AIDS dolog egy átverés lenne?
Rengeteg videó van fent a neten arról, hogy ez az évszázad csalása. Doktorok számolnak be arról, hogy ez kamu. Valaki ebből szépen kamatozik. HIV vírust eddig sosem mutatták ki az emberben, csak teszt van rá, ami egy bizonyos fehérjét mutat ki, ami más miatt keletkezik. 30 évre visszamenőleg nincs bizonyíték arra, hogy kimutatták volna a vírust. Szegény ember megkapja a HIV+ -os jelentést, hogy fertőzött, és saját magának idézi elő a tüneteket.
Mi a véleményetek erről? :)
Megmondom őszintén meg sem néztem a linket, annyira hülyeség.
Utolsó válaszoló nagyon jó dolgokat írt, végül is logikus.
Köszönöm a válaszokat! Én nem írtam, hogy elhiszem, csak kíváncsi voltam mások véleményére. :)
Párom orvos, ő is tudja, hogy mi fán terem ez a vírus. Nemsokára itt az AIDS világnapja, ezért is olvastam utána. Gondoltam megnézem, hogy van-e valamilyen dokumentumfilm a témáról, és akkor dobta fel ezt. Kaptam is az alkalmon, így hát feltettem a kérdést.
Elég sok embernek kellen a kamatozni a belölle,ha ez valóban így lenne. Azért a világgal elhitetni valamit pláne net nélkül az irgalmatlan mennyiségű lové.
Ennél van egyszerűbb olcsóbb buli is,pláne olya embernek/szervezetnek aki erre képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!