Ez a Mobrog kérdőív kitöltétes dolog átverés?
Na találtam is egy emberke tapasztalatát:
"Van más módszer, amivel többet lehet keresni online kérdőívezéssel?
Nem tudom, hogy más fizetős kérdőíves cégeknél hogyan megy, én a MOBROG-on vagyok regisztrálva. Itt kb. két havonta kapok egy kérdőívet, amire alkalmas lehetek. Egy kérdőív általában 20-30 perc, de nem az a szép lassan 20-30 perc. Ha egy kérdőívre azt írják, hogy 30 perc, akkor azt nagyon sietve sem fogod 25 perc alatt kitölteni. Egy ilyen kérdőívért adnak kb. 0,7 EUR-t.
Mivel a kérdőív kitöltéséhez alapból meg kell adni egy profilt, a hozzád érkező kérdőívek már alapból szűrve vannak. Sokszor egyébként a kérdőívekben olyan kérdéseket is feltesznek, amik a profilban már szerepelnek. Nem, életkor, foglalkozás, stb. alapján már a kérdőív kiküldése előtt is lehetne szűrni. Amit valamilyen szinten gondolom meg is tesznek, legalább is azt írják, hogy adj meg minél több adatot magadról, mert annál több kérdőívet kapsz – vagy nem, ki tudja.
Szóval összességében azt mondhatom, hogy még ne mondj fel az állásodban, ne add el a vállalkozásod, egyelőre nem olyan nagy biznisz az online kérdőív kitöltés, mint azt mondják. Ha van tapasztalatod hasonlóval, esetleg tudsz jobbat, mint a MOBROG, akkor oszd meg az oldal alján kommentben."
A MOBROG küld kérdőíveket és fizetnek is, ha összegyűlt a kellő pénz.
Ami viszont nagyon nem tetszik nálunk, hogy sokszor már félig kitöltöd a kérdőívet, amikor egyszer csak kidob, hogy nem illesz a profilba. Ilyenkor más cég, már ezért a fáradozásért is fizet valamennyit, de ők csak egy köszönömmel kivágnak belőle rendszeresen!
Pár napja regisztráltam, 2 kérdőíven vagyok túl, kb 400 Ft az egyenlegem.
Baromság, amit az első ír, hogy mennyit fizet és mennyi a limit.
Bár 2016-es válasz, az árfolyam olyan sokat nem változott, és az első válaszoló szerint egy kérdőív 0,026 Ft-ot ér, a kifizetés meg 5000 Ft felett van.
Ehhez képest volt egy pár perces, 60 Ft-os kérdőívem, meg egy több, mint 300 Ft-os.
És ez 3-4 nap alatt.
Lehet hogy most hetekig nem jön majd semmi, de ha így haladnék, havonta összejönne a kifizethető összeg, ami egyébként 1500 Ft.
Én január legvégén regisztráltam, és még csak 400 Ft-om van. Hozzáteszem, volt olyan, amikor nem időben reagáltam egy-egy kérdőívre, és azt írta ki, hogy már volt elég kitöltő. A rosszabbik eset, ahogy előttem is írták, amikor félig kitöltöm, és akkor közlik, hogy mégsem vagyok alkalmas... az viszont bosszantó.
A Marketagenten is vagyok, ugyanakkor regisztráltam, ott már kb. 1200 Ft-om van. Ott nem kell félbehagynom kérdőívet, az az oldal összességében korrektebbnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!