Lehet következménye a napi szintű hasmenésnek?
Figyelt kérdés
Ha ér egy idegen inger, vagy hirtelen ér stressz, akkor hasmenésem van.
Ez nagyjából naponta 1x vagy 2x fordul elő.
Nemrég ért egy nagyobb megrázkódtatás, és már majdnem egy hete folyamatosan járok a wc-re, görcsöl a hasam, és fáj.
Lehet ennek hosszú távon következménye? Akkor is, ha folyamatosan pótlom a vízmennyiséget?
2018. nov. 11. 12:03
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy nem tesz jót, az állandó hasmenés! Nem elég a vizet pótolni, az elektrolitok is távoznak, meg a fontos tápanyagok is! Ezen kívül idegileg mész tönkre, ha a stressz ilyen hatással van rád.
Az sem normális, hogy közben görcsöl a hasad.
Vizsgáltasd ki magad testileg lelkileg!
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs valami más módszer esetleg? Mármint házi vagy ilyensmi. Sajnos nincs időm most vizsgálatokra.
2018. nov. 11. 12:33
3/6 anonim válasza:
Az egészség az első, mindig! A többi csak kifogás. Gasztro-ra kellene menne, székletvizsgálat, stb..
4/6 A kérdező kommentje:
Jó, persze, ismerem ezt a mondást, de egyszerűen nincs rá időm. Talán két hét múlva szóba jöhet. Amúgy meg minek kell székletvizsgálat? hisz tudjuk, hogy a stressztől van.
2018. nov. 11. 13:35
5/6 anonim válasza:
A vízpótlás hagyján, ez igazából a bélflórádnak rossz. Javaslatom napi 20-25 csepp Béres Székleterő.
6/6 anonim válasza:
Vagy megszünteted a stressz faktort vagy nem, de orvossal beszélj. Nekem pl a Béres semmit sem ért, pedig nekem tényleg a stressz indítja meg. Voltam vele gasztrón és volt székletvizsgálat is. Úgyhogy biztos van hàzi praktika de hosszútávon nem megoldás, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!