Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van valami rossz hatása...

Van valami rossz hatása annak, hogyha egész nap csak fekszem?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok és most az őszi szünetben a napjaim azzal teltek hogy egész nap csak feküdtem, éjjel 2kor feküdtem le, másnap délben keltem. Aztán ma nemistudom de olyan szar a hangulatom, illetve mintha beteg lennék, nagyon úgy érzem magam. Minden este fáj a fejem, de csak este, illetve minden székelésnél szúró fájdalmat érzek a Végbélnyílásomnál. Nagyon attól félek, hogy valami gyógyíthatatlan betegségem van pl. rák,vagy HIV.

2018. nov. 4. 18:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Azért vagy rosszul, mert nem mozogsz.
2018. nov. 4. 18:12
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért az egész nap nem éjjel 2-től délig tart. :) Ez akárhogy is számoljuk, 10 óra, ami bőven normális. Ha napi 23-24 órát feküdnél, az valóban nem egészséges, bár annak sem egy-két nap után jelentkeznek a káros hatásai. :)

HIV-et meg csak úgy kaphatsz el, ha valaki megfertőz. Éltél szexuális életet? Netán védekezés nélkül? Vagy használsz intravénásan drogokat? Esetleg volt vérátömlesztésed? (Bár a véradásnál már egész jól szűrnek, csak a nagyon friss HIV-fertőzöttek vérér nem tudják kiszűrni, de gyakorlatilag 99,9%, hogy fennakad a rostán, aki beteg.)

Bár én úgy sejtem, mindössze kissé hipochonder vagy.

2018. nov. 4. 18:17
 3/21 anonim ***** válasza:
31%
Ha ezt csinálnám egész nap, akkor nekem is minden bajom van. Ha egy nap nem mozdulok ki a friss levegőre, akkor a fejem is fáj, pláne ha még inni sem kelltem fel egész nap. És ne ücsörögj annyit, akkor nem lesz aranyered. A ráknak, AIDS-nek nem ezek a tünetei...
2018. nov. 4. 18:18
 4/21 A kérdező kommentje:
Volt egy felperces védekezés nélküli aktusom egy 16 éves lánnyal és így ennyi. Nem használok drogokat
2018. nov. 4. 18:19
 5/21 A kérdező kommentje:
A raktol meg azért félek mert 2 hete volt egy nyirokcsomo duzzanatom, ami visszament, illetve a neten is azt olvasni hogy ezek már rák tünetei
2018. nov. 4. 18:25
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
Szegény lány...
2018. nov. 4. 18:26
 7/21 A kérdező kommentje:
Miért mondod ezt?
2018. nov. 4. 18:28
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
"Van valami rossz hatása annak, hogyha egész nap csak fekszem? ... olyan szar a hangulatom" - Igen. Pont ez. Meg hogy hülyeségeket fantáziálsz. Ahelyett, hogy elfoglalnád magad valami értelmes dologgal...
2018. nov. 4. 18:29
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk megfázol, akkor is megduzzad a nyirokcsomód, ez a dolga. Attól, hogy a rák 20 millió tünetei között ez is szerepel még nem leszel az
2018. nov. 4. 18:45
 10/21 anonim ***** válasza:
88%
Antiszocializmus, semmirekellőség. Emellett emberi kapcsolataid tönkre mehetnek, vagy nem lesznek. Egyébként meg túl rövid földi életünk ahoz hogy ezzel töltsd az idődet. Próbálj meg élni, mert mire rádöbbensz hogy nemsokára vége a dalnak visszatekintve csak arra tudsz gondolni hogy semmi értelmed nem volt. Igaz, a mai iskolarendszer mellett szinte lehetetlen normális emberi életet élni. Vagyis lehet, csak azt később megbánod. Erről az egészről meg van a véleményem de inkább hagyjuk. Nem tudom milyen az érdeklődési köröd de próbálj ki minél több dolgot hogy megtudd mi az amit te élvezel. Rengeteg dolog volt nekem is amire nem us gondoltam volna de nagyon élveztem. Próbálj ki te is minél több mindent. Sok sikert a való életben!
2018. nov. 4. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!