Nagypapám tegnap előtt este kertjében agyvérzést kapott, összesett és az egész éjszakáját kint töltötte. Most korházban van, stabilizálták az állapotát, de rossz helyen volt a vérzés és tüdőgyulladást kapott. Mik lehetnek az esélyei?
Figyelt kérdés
2018. febr. 14. 08:21
1/13 anonim válasza:
Nem tudok neked sem jót, sem rosszat mondani. Viszont nekem furcsa és kicsit morbid is, hogy még él a nagypapád, te pedig a gyász címkétvis használtad. 😕
2/13 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvost, ahogy minden más értelmes ember teszi ilyenkor.
3/13 A kérdező kommentje:
Nemtud semmi konkrétat mondani
2018. febr. 14. 08:42
4/13 anonim válasza:
Sajnos rosszak az esélyek....de hátha vannak csodák....magánál van a papa? Lélegzik magától vagy intubálták?
5/13 A kérdező kommentje:
Magánál van és lélegzik
2018. febr. 14. 09:29
6/13 anonim válasza:
Aha, és senki nem vette észre, mellesleg éjszaka MEGFAGY, ha nincs magánál...
És az agyvérzés és tüdőgyulladás között mi az összefüggés?
Jobb kamut találj ki, te ostoba!
7/13 anonim válasza:
miért fagyott volna meg, nemrég Bartos is kint aludt részegen
8/13 A kérdező kommentje:
Mert mamám november hatodikán halt meg, este hivtuk de nem vette fel.Azt hittük tvzik, de mivel reggel sem vette fel a telefont szomszéd megnézte es megtalálta.4 réteg volt rajta es aznap éjszaka nem fagyott
2018. febr. 14. 16:12
9/13 anonim válasza:
6. a nagybátyám otthon kapott agyvérzést. Azonnal kórház. Nem tudták mi baja. Kiderült másnapra. Magához tért, majd bent a kórházba kapott pár napra rá egy újabb agyvérzést. Ekkor intubálták és lélegeztető gépre kötötték. Már nem tért magához, 1 hét múlva meghalt. Azt mondták tüdőgyulladásban. Mondjuk ennyi köze van hozzá. A nagybátyám nyáron lett beteg, és nem volt még megfázva sem mikor bekerült a kórházba. Valószínű az intubálás során kaphatott valami fertőzést. Ezért kérdeztem. Ha a papa magától lélegzik és magánál van akkor azért jobbak az esélyei. Egyébként, 6. egy ilyen helyzetben nem értem hogy lehet ennyire gonoszul reagálni?
10/13 A kérdező kommentje:
Oszinte részvétem:(
2018. febr. 15. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!