Annyira nyomatták a híradóba, hogy ilyen, meg olyan veszélyes. Jó, meghaltak sokan, de szerintem túlzás volt ez az egész. Ma, semmitse mondanak róla, hírtelen eltünt a vírus? Annyian beoltatták magukat. Én nem, mondták a suliba is, of, meg orvos is, hogy majd bajom lesz a szövödményekből. 2!3 osztály beoltatta magát, és mindenki él, aki nem az is, semmi bajuk. Volt a madár influenza is, akkor se lett semmik bajom, arról se beszélnek. Az is eltünt? Ismerösöm azt mondja ilyeszgetik a népe, hogy oltassák magukat, és kitudja milyen szer van az oltásba. Most akkor kamu volt ez az egész h1n1?
sajnos kismamák is meghaltak, nekik pedig nem kellett volna...
szerintem is nagyon felfújták ezt az egészet, jól jártak a gyógyszergyártók, és azon se lepődnék meg, ha pár év múlva kiderülne, hogy 1-1 politikus is jól járt.....
azt is hallottam, hogy esetleg az oltásban nanochip volt, és így tudják megfigyelni az embereket, azért nyomatták, hogy minél többen adassák be... mondjuk ez kicsit hihetetlen, de derültek már ki hihetetlenebb dolgok is.
2010. jún. 25. 11:32
12/21 anonim válasza:
Oké, a kismamák tényleg kivétel, de hát a kismama az vigyázzon magára... ne menjen emberek közé a tömegbe, legalábbis szerintem
2010. jún. 25. 11:55
13/21 anonim válasza:
a terhes kismamák akár a sima lázzal járó influenzától is meghalhatnak a veszélyeztetett csoportba tartoznak, mindenkinek egészségesebben kellene élnie vitaminiban gazdag ételeket fogyasztania és mozogni garantáltan nem lesz beteg sem a H1N1 től sem a torok gyulladástól.
Persze oda kell magunkra figyelni a normál higéniát betartani betegek közelébe nem menni és munkatársainkat megkérni hogy ne jöjjönek be dolgozni betegen mert nagyobb kárt okoznak mint hasznot.
Valahogy így kellene ezt csinálni, egyépként a védőoltásról mint kiderült nem nyújt túl nagy biztonságot csak nem 7 napig leszünk betegek hanem 1 hétig... remélem értitek
2010. jún. 25. 15:00
14/21 anonim válasza:
és akinek gyenge az immunrendszere az a védőoltástól is beteg lehet.
2010. jún. 25. 15:09
15/21 anonim válasza:
mi nem oltattuk be magunkat.!
2010. jún. 27. 11:53
16/21 anonim válasza:
Nem volt kamu, hanem üzletet csináltak egy kis járványról. Mi nem oltattuk be magunkat (4-en) és még élünk.
2010. jún. 27. 13:38
17/21 anonim válasza:
nem volt kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!èn is beoltattam magamat ès èlek,szòval nem kevertek semmit a folyadèkba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ès ne mond mègegyszer,hogy kamu az egèsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. jún. 27. 14:11
18/21 anonim válasza:
kismamák is haltak meg igen. 16 éves kismamák.
kik is szoktak 16 évesen szülni? egy bizonyos társadalmi réteg, akik nem szoktak mosakodni! tisztelet a kivételnek!
2010. jún. 28. 10:11
19/21 A kérdező kommentje:
:D
2010. jún. 28. 10:21
20/21 anonim válasza:
Egészségügyben dolgozó ismerősömtől tudom, hogy van még a kórházakban H1N1-es beteg bőven, csak már nem kerítenek neki akkora hírverést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!