Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kamu volt ez a h1n1?

Kamu volt ez a h1n1?

Figyelt kérdés
Annyira nyomatták a híradóba, hogy ilyen, meg olyan veszélyes. Jó, meghaltak sokan, de szerintem túlzás volt ez az egész. Ma, semmitse mondanak róla, hírtelen eltünt a vírus? Annyian beoltatták magukat. Én nem, mondták a suliba is, of, meg orvos is, hogy majd bajom lesz a szövödményekből. 2!3 osztály beoltatta magát, és mindenki él, aki nem az is, semmi bajuk. Volt a madár influenza is, akkor se lett semmik bajom, arról se beszélnek. Az is eltünt? Ismerösöm azt mondja ilyeszgetik a népe, hogy oltassák magukat, és kitudja milyen szer van az oltásba. Most akkor kamu volt ez az egész h1n1?
2010. jún. 25. 09:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
46%
en is beoltattam magam.. es elek..ugyhogy nem hiszem, hogy mindenfele szert beletettek volna. Azt pedig nem tudom, hogy kamu-e.
2010. jún. 25. 09:14
 2/21 anonim ***** válasza:
75%
Kamu volt az egész, hogy egyes embereknek több pénz kerüljön a pénztárcájukba. Az emberek meg úgy voltak vele, hogy jobb félni mint megijedni.
2010. jún. 25. 09:20
 3/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem volt kamu. Volt járvány, amit talán egy kicsit túllihegett a média - de az újságok azért vannak, hogy zöldségeket írjanak...

Ami meg a "ki tudja, milyen szer van az oltásban"-t illeti, ennyi erővel vizet se igyál többet, mert ki tudja, mi van a vízben...

2010. jún. 25. 09:20
 4/21 anonim ***** válasza:
95%

A h1n1 nem volt kamu, ahogy az AIDS sem...

De jó volt üzletnek, s mint tudjuk, a kapitalista üzlet örül neki, ha van egy járvány, amibe akár bele is lehet halni, mert akkor a gyógyszergyárak szép hasznot húznak le, s nekik NEM A TE ÉLETED, hanem a MINÉL NAGYOBB BEVÉTEL a céljuk.

Kapitalizmus = A minél több pénz mindennél többet ér. Az életednél is.

2010. jún. 25. 09:27
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

kamu nem volt. csak fel volt fújva. és szerencsére nem terjedt nagyon.

és egyetértek sokak félelmével, miszerint nem volt kitesztelve az injekció. én nem oltottam be magam, de dilemmáztam sokat, hogy mi legyen. szerencsére beteg sem lettem

2010. jún. 25. 09:34
 6/21 anonim ***** válasza:
Én szóltam...
2010. jún. 25. 09:35
 7/21 anonim ***** válasza:
Valós vírus volt, csak ezerszerersére felfújta a média - elsősorban a gyógyszergyártó cégek kaszáltak hatalmasat! Volt ilyen beteg, és volt aki sajnos belehalt, de nem többen, mint pl, darázscsípásben halnak meg egy évben - az ellen mégsincs védőoltás jópénzért... Ártani nem ártott az oltás senkinek, nem volt abban semmiféle méreganyag, egyszerűen jó kis bevétel volt, sokan meggazdagodtak ebből.
2010. jún. 25. 09:38
 8/21 anonim ***** válasza:

hát igen. itt vártuk a tavaszi hullámot, nem jött semmi. állítólag 140en haltak meg benne, járványügyi szempontból ez nulla(ismétlem, járványügyi szempontból, nyilván minden ember halála tragédia), ráadásul 2/3 elhalálozottnak krónikus alapbetegsége volt. H1N1 persze létezik, de az állítólagos világjárvány nem. milyen érdekes, hogy pont itt a gazdasági világválság, gondolták a gyógyszergyárak kasználnak egy kicsit. most meg ha az ember tájékozódik akárhol azt lehet olvasni, hogy mindenféle eljárások indultak az oltószer gyártója ellen gyanús pályázatok és társaik ügyében.

nem gondolom hogy méreg volt a szerben, ez marhaság, de hogy átverték az embereket pénzért, az biztos.

2010. jún. 25. 10:23
 9/21 anonim ***** válasza:
Mi apa anya gyerekek elkaptuk, majd belepusztultunk. Nem kamu volt, de a média és a politikusok gusztustalan csomagolásba tették. Nekünk nem lett volna pénzünk privátban kifizetni 4-ünkre a védőoltást :-(
2010. jún. 25. 10:54
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Direkt figyeltem, hogy kik az áldozatok, az első perctől kezdve.

Akárhogy megpróbálták az összes hullára ráhúzni, hogy biztos H1N1es, mindegyik áldozatnál kilógott a lóláb, vagyis eleve félig már a sírban levő emberek miatt aggódtunk.

Szív és tüdőbeteg emberek, súlyos krónikus bajjal küszködők voltak az áldozatok, idősek sokan...

Akkor volt a csúcs szerintem, amikor meghallottam a hírekben, hogy egy 16 éves srác is meghalt.

Persze amikor a részleteket elárulták, akkor kiderült, hogy egy fogyatékos, szív és tüdőbajos, fél lábbal élő intézetis valakiről van szó....

Hát nem tudom, engem nem győztek meg ezekkel az esetekkel .....

Valahogy nem rettegek azóta se :D

2010. jún. 25. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!