Tudtok ajánlani ilyen immunerősítő tippeket? Többi lent.
Figyelt kérdés
Természetesen tudom hogy alap a higénia, sok ivás, gyümölcs-zöldség, vitaminok, testmozgás, stb...
Én olyanokra gondolok hogy pl.minden reggel inni egy pohár citomos vizet (ez egy teljesen random példa, de például ilyenről is hallottam) vannak ilyesmi tippjeitek?
2018. szept. 14. 18:00
1/3 anonim válasza:
Fokhagyma es a méz is nagyon egeszseges!
De a kettobol alkotott ital is egeszseges csak nem mindenki tudja meginni. A hazi orvosom ajtajara ki van rakva a " recept" ami igy szol: torj ossze egy gerezd fokhagyat ontsd fel vizzel kb 2-3 dl el es edesítsd mezzel. Ha ezt valaki meg tudja inni emelem kalapom ugyan ezt meglehet jatszani voroshagymaval is.
2/3 anonim válasza:
C+D vitamin, igyál elég vizet, tudom ezek közhelyesen hangzanak. Ami nagyon jó gyógynövény az a bíbor kasvirágot, fogyaszd teának megfőzve. Elvileg az az egyedi tulajdonsága, hogy olyan impulzusokat generál az embrei testben, mintha vírus fertőzés lenne és az elkezdi termelni az immun sejteket erre reagálva.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. szept. 27. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!