Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintem HIV fertőzött...

Szerintem HIV fertőzött lettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok. Január 6.-án volt egy 10 másodperces védekezés nélküli vaginális közösülés egy 16 éves lánnyal. A lány elmondása szerint rajtam kívül még 2 sráccal volt még, abból az egyikkel 1 éves kapcsolatban volt, és a srác szűz volt előtte, a másikkal csak egyszer szexelt, hogy óvszerrel vagy anélkül, azt nem tudom. Haverjaim és osztálytársaim mondták, hogy a csaj egy oltári nagy rbanc, fűvel fával összefekszik. Amikor ezt közöltem a csajjal, hogy ilyeneket mesélnek róla, akkor felkapta a cukrot és lecseszett, hogy miért hiszek el minden hülyeséget. Azóta 4 és fél hónap telt el. Időnként kelések jönnek a karomon, felszaporodtak a meleg kiütések és fáradtabb vagyok a kelleténél (Naponta 8-10 órákat ülök a gép előtt). Márciusban volt egy mandulaműtétem és ugye műtét előtt van a szokásos vérvétel meg minden vizsgálat. Nos, minden vizsgálat rendben volt, nem találtak semmit. Neten összeolvastam mindent, hogy a vérvétel nem mutat ki semmit és ettől csak még jobban megijedtem plusz olyat is olvastam, hogy mindenki aki védekezés nélkül szexel egy lánnyal, akkor nagy eséllyel HIV fertőzött lesz.

Már felkészültem a halálra is, HIV gyógyszereket nézek már a neten, Dr. Szlávik János összes elérhetőségét lementettem már a telefonomra.

Tudom, tudom szűrésre kell menni, de félek elmenni, mert tuti pozitív lesz az eredmény..

Valaki segítsen kérem.

2018. máj. 26. 12:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy ez hogyan lehetséges...
2018. jún. 13. 00:29
 22/25 anonim ***** válasza:
Vannak olyan betegségek ( a ragályos betegségek, pl. kanyaró), ahol majdnem 100% annak az esélye, hogy ha találkozol egy kanyarós beteggel, akkor el is kapod a kanyarót. De a fertőző betegségek többsége nem ilyen, a HIV-fertőzés sem. Az, hogy elkapod-e a HIV fertőzést, sok mindentől függ, pl. hogy mennyi vírus jutott a szervezetedbe, milyen az immunrendszered, stb. Így szerencsére csak az esetek kis részében fertőződik meg az, aki egy HIV fertőzöttel "közelebbi" kapcsolatba kerül. De ha megfertőződsz, az neked 100% lesz, nem fog vigasztalni az, hogy a másik 3 nem fertőződött meg. Ezért mindig védekezzetek nemi betegségek és terhesség ellen óvszerrel!
2018. jún. 13. 21:37
 23/25 anonim ***** válasza:
Szerintem beteg vagy, de nem HIV+. Pszichologusra van szukseged elso korben.
2018. jún. 14. 04:32
 24/25 anonim ***** válasza:
Csináld azt, mint Chuck Norris! Ő elkapta a HIV-et, de 3 nap után úgy döntött, hogy elengedi.
2018. jún. 19. 17:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Menj egy ingyenes anonim HIV szűrésre, ha nagyon izgulsz akkor kérj kölcsön pár ezer forintot az azonnali eredményért. valószínűleg semmi bajod nincs, attól hogy valaki kéjenc még használhattak gumit, DE ha nem is használtak sem feltételezhető az, hogy beteg férfival feküdt le a kislány, vagy ha mégis beteggel, egyáltalán, hogy ,,átvette-e''.
2018. jún. 24. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!