18 éves srác vagyok. 2 hónapja volt egy fél perces védekezés nélküli aktusom egy 16 éves lánnyal. Hüvelyi behatolás történt. Előttem 2 sráccal volt még a lány. A 2-4 hét között semmi influenza szerű tünetem nem volt. 1 hete begyulladtak a manduláim, az orvos idült mandulagyulladást állapított meg, ki kell műteni. Voltam altató orvosi vizsgálaton, ahol a véreredményem kiváló volt, nem volt semmi baj. Nem volt magas lázam, nem volt hasmenésem, a nyirokcsomóim sincsenek különösen megduzzadva. Pár napja elkezdett viszketni a bőröm, főleg este, fürdés után, illetve száraz bőr tünetei jelentkeztek. Tesómnak klór-allergiás a bőre, és neki is így kezdődött, lehet, hogy én is allergiás vagyok a klórra, vagy a tavasz miatt valamire? Nincsen fejfájásom, nincsen állandó fáradtság érzetem. Soha nem voltam férfival, ő volt az első nő az életemben. Érdeklődni szeretnék, hogy kb Magyarországon mekkora lehet az esélyem, hogy elkaptam mert nagyon félek. Sokat stresszelek ezen.
Nem nagy az esély. Viszont mindenki, aki védekezés nélkül szexel, megfertőződhet.
Viszont!!! Tüneteid még nem lennének :D Azokhoz évek kellenek!
Szóval a mostani betegségednek ehhez semmi köze!
2018. márc. 21. 09:37
2/12 anonim válasza:
Nem vagy Aids- es.
2018. márc. 21. 09:49
3/12 anonim válasza:
Menj el HIV szűrésre,aztán megnyugodhatsz.
Az meg hogy nem voltál férfival,lényegtelen, heteróként is elkaphatod.
2018. márc. 21. 11:09
4/12 A kérdező kommentje:
Néztem Dr. Szlavik János eloadasait a neten, es mondta hogy ma Magyarországon a HIV fertőzöttek 90%a rizikocsoportba tartozik. Azt is mondta hogy nőről férfira nehezen megy at a HIV
2018. márc. 21. 11:20
5/12 anonim válasza:
Istenkém, menj el tesztelni. 18 éves vagy, biztos meg tudod úgy oldani hogy szüleid ne tudjanak róla. És akkor nem fogsz tovább aggódni. Amúgy meg én hamarabb félnék tőle hogy attól a fél perces védekezés nélküli aktusból nem e fog egy kis poronty születni.
Annak is ugyanúgy megvan az esélye, sőt több is mint a HIV fertőzöttségednek. :) Értem hogy 16 éves a csaj de te beszélted rá hogy gumi nélkül csináljátok vagy ő mondta, mert akkor tényleg nagy ribizli, és még hülye is. :D
Szerintem ne kísértsd a sorsod, használj gumit, vagy keress állandó párkapcsolatot.
2018. márc. 21. 12:27
6/12 anonim válasza:
Te... Azóta ezen stresszelsz?... Hányszor elmehettél volna tetsztet csináltatni????
2018. márc. 21. 14:02
7/12 anonim válasza:
Bebeszéled magadnak
2018. márc. 21. 14:56
8/12 anonim válasza:
Tuti nem vagy fertőzött. De legközelebb védekezz!
2018. márc. 21. 18:55
9/12 anonim válasza:
Király, hogy lepontoztak, de azóta sem változott semmi, ha megint ki van emelve..
2018. márc. 31. 18:20
10/12 anonim válasza:
Az ablakperiódus kb. 4 hét. A szexuális aktustól számított 4 hétben fals negatív eredményt kaphatsz, így addig nem érdemes elmenni tesztet végezni. Várj türelemmel, majd menj el a tesztre. 5 perc az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!