Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet hiv fertőzött?

Lehet hiv fertőzött?

Figyelt kérdés

5 hete volt egy afférom valakivel, csak orál volt én pedig megujjaztam, aktus nem történt. 1 hónap után elmentem tesztre (1 hónap ablakperiódus), ami szerint minden rendben, ezért meg is nyugodtam. Most lebetegedtem. (Fáj a torkom, hasmenés, láz). Nem igazán szoktam megbetegedni, ezért is bizonytalanodtam el újra.

Csak bebeszélem magamnak? Szükséges egyáltalán még egy teszt?

Köszönöm előre is

2018. jan. 23. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Januárban fáj a torkod és lázas vagy, nyilván bekaptál valami vírust, nem kell rögtön a HIVre gondolni.
2018. jan. 23. 20:19
 2/3 Lajos1964 válasza:
Valoszinuleg nem hiv hanem rak.
2018. jan. 25. 00:26
 3/3 anonim válasza:

Szia! Ha letelt az ablakperiódus és utána csináltad meg a tesztet akkor nem vagy beteg. Ne izguld túl a dolgot mert az rossz hatással lesz rád (tapasztalat)Azonban ha mégis úgy érzed ,hogy esetleg nem volt jó a teszt akkor nyugodtan elmehetsz még egyre. Szerintem nem kell ,de ha ezen izgulsz állandóan akkor csak attól fogsz megnyugodni.

Egyébként meg szépen lassan fogadd el ,hogy nem vagy beteg ,sajnos én is a negatív eredményem után még mindig kételkedtem,sőt kitaláltam ,hogy mi van ha olyan tűvel szúrtak meg :D... ez nem egészséges szóval próbálj meg a való életbe visszatérni. Negatív lett és egészséges vagy. Örülj neki :)

20/L

2018. jan. 28. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!