Akinek volt már condylomája, megosztaná velem a tapasztalatait?
Figyelt kérdés
Teljesen kétségbe vagyok esve, és annyi kérdésem van. Kinek mennyi idő volt, míg legyőzte a vírust? Hogyan sikerült, milyen módszer vált be? Ha már elmúltak a szemölcsök, és tünetmentes az állapot, meddig fertőz még? Mennyi idő után lehet biztonságosan nemi életet élni? Tényleg nagyon sokat jelent most nekem bármilyen információ ezzel kapcsolatban. 24/L2018. márc. 25. 12:42
11/14 A kérdező kommentje:
9-es, írd majd meg, nagyon drukkolok, hogy te is mielőbb megszabadulj tőle, meglesz az, hidd el! :)
10-es ilyenről még nem olvastam/hallottam, de örülök neki, hogy ilyen simán ment, vannak még csodák :D
2018. okt. 4. 22:48
12/14 anonim válasza:
Szia!Nekem is van ilyen szemölcsök,már régebbi,de most az egyik elkezdett nőni,kellemetlen érzés érzek körülötte.Neked mekkora volt és mennyi idő után mentél orvoshoz?Mit mondott,méhnyakrákhoz van köze?Köszi
13/14 anonim válasza:
zia.hat en amint megtudtam mi az mentem dokihoz. Nekemnpl nem nagy hanem olyan mintha sok kicsi osszenott volna.mint egy süni:) szerintem mehnyakrakhoz nincs koze a szemolcsnek, bar attol meg hordozhatod azt is. Nekem csinaltak tetsztet es negativ pett. Az h nem lehet legyozbi ez hupyeseg. Eleg sok haveromnak volt es eddig mindenki legyozte.az h a tied megnott meg faj lehet annak a jele h le fog pottyanni, renelhetoleg.
14/14 A kérdező kommentje:
12-es, azonnal orvoshoz mentem, amikor a legelsőt megláttam! Ez magától sose fog elmúlni! A condylomának sok-sok altípusa van, és igen, némelyiknek van köze a méhnyakrákhoz. Ehhez tesztet kell csináltatni, hogy kiderüljön, hogy a tied veszélyes-e ilyen szempontból, mert ha igen, akkor meg pláne intézkedni kell!
2018. nov. 9. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!