Akinek volt már condylomája, megosztaná velem a tapasztalatait?
Szia válaszoló! :)
Én kb 3 hete fedeztem fel magamon egy kitüremkedő kis csomót. Jól kitapintható volt. Teljes kétségbeesés, internet, condyloma, hpv, gyógyíthatatlan vírus.. kb ezek játszódtak le a fejemben napokig.. Borzalmas lelkileg erősnek maradni egy ilyen helyzetben. Rengegteg fórumot olvastam. És megijedtem, mikor azt láttam, éveket kűzdenek ezzel a betgséggel. :(Elmentem a nőgyógyászomhoz, aki tisztán megmondta, hogy z bizony az lesz, mert máshol is lát sokkal kisebbeket, amiket nem lehet érezni, és én sajnos, ha kitekeredek sem látom. :) Viszont nem írt fel semmilyen ecsetelőt, és lézeresre sem küldött, mert elég nagy a kockázat, hogy a szemölcs nem tűnik el maximálisan, és csak terjeszkedik. Vény nélkül kapható 1000 mg C vitamin 2 tabletta reggel, Lizin+C vitamin 1 tabletta reggel, és ezt az egészet leöblíteni egy pohár vízzel amiben 15 csepp grapefruitmag kivonat van. :) ezek minden patikában, vagy bio boltban beszerezhetőek. Egy teljes hete minden reggelem ezzel a kombóval kezdődik, és a nagy szemölcsöm, tegnapról mára felszívódott. Nem elszárad, és leesett, szó szerint felszívódott. Nincs se heg, sem pedig seb. :) nem akarom elkuabálni, két hét múlva megyek kontrollra, de remélem a picik is ritkulnak már. Én nem hittem az ilyen természetes lepkefing dolgokban, de a kétségbeesés.. :) szóval ajánlom ezt a reggeli koktélt neked is. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!