Mit szóltok ahoz, hogy átverés volt a H1N1-es világjárvány?
Mondjuk én nem is oltattam be magam,mert sejtettem hogy itt valami nagyon nem kóser!Igy visszagondolva,hány ilyen h1n1-es kérdést tettek itt fel,meg támadták azokat akik nem oltatták be magukat..:D Akik meg beoltatták,azok most
parázhatnak,hogy vajon,mit adtak be nekik,hisz nem is volt h1n1....
Ha értenétek hozzá, akkor tudnátok, hogy semelyik influenza elleni oltást nem tesztelnek le. Persze nektek inkább nem magyarázok semmit.
Én beoltattam magam, és érdekes módon még nem haltam bele. Semmi bajom nem lett tőle. Mégis milyen mellékhatásoktól féljek? Szerintem a fogamzásgátlóktól pl sokkal jobban lehetne félni, de érdekes, azok ellen senki se háborog.
ma 12:46
Beoltattad magad? Akkor baromi naiv vagy, egy ok, hogy miért fütyüljek a véleményedre.
Igen, beoltattam magam. És nem, nem haltam meg. Sőt, még beteg sem lettem...
Bocs, de talán a mol biosz profnak, aki azért kicsit jobban ért az oltásokhoz, mint Te, neki jobban hiszek.
Engem marhára nem érdekel, hogy vki nem oltatta be magát, az ő dolga. De azért itt verni a mellét, hogy mekkora király volt, és az összes ember nyomorék, aki beoltatta magát, az egy kicsit túlzás...
Mondjuk az előttem szólóval én is egyetértek. Azoknak sem lett semmi hátránya, aki beoltatta magát. Nem tudom, hogy ez az oltásoknál hogy van hivatalosan, de mi gyógyszerekkel kapcsolatban tanultuk, hogy a forgalomba hozás és hatóanyag felfedezése közt eltelik vagy 15 év. Na egy hirtelen előkerülő járvány esetén erre nem hiszem, hogy van idő, szóval ha igaz lett volna, az sem változtatna semmit a "káros hatáson".
Ezenkívül annak az adagját is megvette az állam, aki nem használta fel, szóval megint ugyanott vagyunk.
A kérdező nagyon felháborodott ezen a témán (plusz közben képbe kerültek a gyógyszerek és egyebek). Ez olyan hatást kelt, mintha utólag magadat és másokat próbálnál győzködni, hogy mekkora király voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!