Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit szóltok ahoz, hogy átverés...

Mit szóltok ahoz, hogy átverés volt a H1N1-es világjárvány?

Figyelt kérdés

[link]

Mondjuk én nem is oltattam be magam,mert sejtettem hogy itt valami nagyon nem kóser!Igy visszagondolva,hány ilyen h1n1-es kérdést tettek itt fel,meg támadták azokat akik nem oltatták be magukat..:D Akik meg beoltatták,azok most

parázhatnak,hogy vajon,mit adtak be nekik,hisz nem is volt h1n1....

2010. jún. 7. 17:58
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Ezt már az elején lehetett tudni, hogy kell a pénz, és ezért csinálták az egészet, ezért is nem oltottam be magamat én sem. Ahogy a Madárinfluenza is az volt.
2010. jún. 7. 18:04
 2/39 anonim ***** válasza:

Én beoltattam magam, de nem parázok emiatt. Nem hiszek a mikrocsipben :) Maximum fiz. sóoldatot adtunk be magunknak és gazdagítottunk valaki(ke)t 2000 Ft-tal. Buktam már ennél nagyobb összeget is.

Csak az a gáz, h ha tényleg járvány lesz, senki nem fogja már elhinni..

2010. jún. 7. 18:04
 3/39 anonim ***** válasza:
én nem oltattam be magamat :P :D (szerencsére)
2010. jún. 7. 18:07
 4/39 anonim ***** válasza:

Talűáltatok valamit erről a neten? (amit érdemes elolvasni)

Én beolttattam magam, de nem parázok. Azért nem bubópestist adnak be, nem fog leesni a lábunk. Szerintem sima influenza elleni oltást kaptunk, mert én az oltás után 3 héttel 1 hétig egy szobában laktam 4 (!) influenzással és semmi bajom nem lett, pedig én ápoltam őket.

2010. jún. 7. 18:08
 5/39 anonim ***** válasza:
De akkor miben haltak meg az áldozatok?
2010. jún. 7. 18:08
 6/39 anonim ***** válasza:
18:08 vagyok, bocsesz, nem vettem észre a linket a topik tetején, de már megvagyok :)
2010. jún. 7. 18:11
 7/39 anonim ***** válasza:

Én tavaly voltam terhes, nem oltottam. Mivel legtöbbször olyanok haltak bele akik +nem voltak a toppon" ezért feleslegesnek tartottam. Pl: 1,MEghalt egy terhes nő! (aztán kiderült kb41 éves) 2,Meghalt egyférfi!( ja kb 56 éves bácsi aki rákos volt).

Bármiben meglehet halni ha elég fogékony rá a szervezet.

2010. jún. 7. 18:14
 8/39 A kérdező kommentje:
A terhes nők akik állitólag h1n1 vitt el ..,ott sztem sima influenza volt!
2010. jún. 7. 18:15
 9/39 A kérdező kommentje:
Falus Ferencnek szerintetek mennyit fizettek,hogy ennyire kampányoljon az oltás miatt,ahogy azt anno tette...
2010. jún. 7. 18:20
 10/39 anonim ***** válasza:

Hogy ezen miért nem lepődök meg?

Az oltást én is kihagytam, mert lusta voltam utánajárni, hogy hová kell menni érte. "Lustaság fél egészség."

2010. jún. 7. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!