Mit szóltok ahoz, hogy átverés volt a H1N1-es világjárvány?
Mondjuk én nem is oltattam be magam,mert sejtettem hogy itt valami nagyon nem kóser!Igy visszagondolva,hány ilyen h1n1-es kérdést tettek itt fel,meg támadták azokat akik nem oltatták be magukat..:D Akik meg beoltatták,azok most
parázhatnak,hogy vajon,mit adtak be nekik,hisz nem is volt h1n1....
Én beoltattam magam, de nem parázok emiatt. Nem hiszek a mikrocsipben :) Maximum fiz. sóoldatot adtunk be magunknak és gazdagítottunk valaki(ke)t 2000 Ft-tal. Buktam már ennél nagyobb összeget is.
Csak az a gáz, h ha tényleg járvány lesz, senki nem fogja már elhinni..
Talűáltatok valamit erről a neten? (amit érdemes elolvasni)
Én beolttattam magam, de nem parázok. Azért nem bubópestist adnak be, nem fog leesni a lábunk. Szerintem sima influenza elleni oltást kaptunk, mert én az oltás után 3 héttel 1 hétig egy szobában laktam 4 (!) influenzással és semmi bajom nem lett, pedig én ápoltam őket.
Én tavaly voltam terhes, nem oltottam. Mivel legtöbbször olyanok haltak bele akik +nem voltak a toppon" ezért feleslegesnek tartottam. Pl: 1,MEghalt egy terhes nő! (aztán kiderült kb41 éves) 2,Meghalt egyférfi!( ja kb 56 éves bácsi aki rákos volt).
Bármiben meglehet halni ha elég fogékony rá a szervezet.
Hogy ezen miért nem lepődök meg?
Az oltást én is kihagytam, mert lusta voltam utánajárni, hogy hová kell menni érte. "Lustaság fél egészség."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!