Mit szóltok ahoz, hogy átverés volt a H1N1-es világjárvány?
Mondjuk én nem is oltattam be magam,mert sejtettem hogy itt valami nagyon nem kóser!Igy visszagondolva,hány ilyen h1n1-es kérdést tettek itt fel,meg támadták azokat akik nem oltatták be magukat..:D Akik meg beoltatták,azok most
parázhatnak,hogy vajon,mit adtak be nekik,hisz nem is volt h1n1....
Akkor legyél büszke magadra....
De mondjuk ilyen alapon, hogy a "gyenge úgyis meghal vmiben", és ezért felesleges oltani...
Hát akkor ennyi erővel az összes kötelező oltás felesleges, meg gyógyszert sem kellene beszedni, mert aki erős anélkül is elvan, a többi meg dögöljön meg. Mekkora hülye vagy:D
Nem,a kötelező oltás nem felesleges,azt egy szóval nem mondtam!!De a gyógyszert már nem favorizálom,mert az egy maffiahálózat az egész!Nézd meg a rengeteg mellékhatást!Én inkább a természetes,alternativ gyógymódok hive vagyok!
A kemó egy rákosnak például egyenlő a halállal!!!!!!Édesanyámat is igy vesztettem el:'(
Nah jó, erre már tényleg nem mondok semmit. Sajnálom, hogy édesanyád meghalt, de ha nem kap kemoterápiát, valószínűleg még hamarabb meghalt volna.
Alternatív gyógymódok...persze, nem kell rögtön orvosság...de próbálj már meg mondjuk vakbelet alternatív gyógymódokkal kezelgetni.
Tény, hogy az egész gyógyszeripar egy nagy üzlet, de attól még fontos.
Minden súlyosabb betegség háttere lelki okokra vezethető vissza...,egy kineziológushoz elöbb megyek le mint egy orvoshoz!A szervezet öngyógyitó ereje csodálatos!!És láttad volna azokat az orvosokat,hogy bántak Édesanyámmal...,mint egy utolsó senkivel,foghegyről beszéltek vele!Meg olyanokat mondtak neki,ghogy van még fél éve hátra...,és attól kezdve élt még két évet!Nah,ekkor gyűlöltem meg az orvosokat!!És a kemó igenis legyengitette a szervezetét,semmit nem hatott!
A h1n1 is egy marhaság,én nem hiszek benne és a riogatásnak se!!Ez az én szubjektiv véleményem!Orvosságot se szednék be soha!Inkább iszok fejfájásra egy gyömbérporos vizet minthogy bevegyek egy algopirint!!Másfelöl a gyógyszer savasit!
Eüs létedre láthatnál tisztábban. Én is eüs vagyok, nem oltattam, nem vagyok én meghülyülve.
A H1N1 egy létező influenza, de a többiben többek meghaltak és a H1N1 egy kicsit sem új, az ezeréves influenza elleni oltások dobozán szerepel, hogy a H1N1 ellen is véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!