Mi baj lehet "ott lent"?
Nem szeretkeztem még sosem. Büdös a nemiszervem, ég, viszket, és valami folyik ki belőle, de eszméletlenül sok. Naponta 3-szor fürdök, de fürdés után rögtön érzem megint azt a kellemetlen szagot, és a váladék is folyik szinte mindig. Mi lehet ez?
Viszketni akkor szokott, amikor mondjuk elmegyek biciklizni vagy futok. :S
Valami bajom van? Mit csináljak?
Már dugtam fel olyan kúpot, de semmi hatása! :(
S E G Í T S E N V A L A K I! :(
bőr és nemibeteg gondozóban vagy az urológián/andrológián (pasi vagy, ugye?) segítenek rajtad...ha esetleg nő, akkor a nőgyógyász
valami jó kis fertőzésed van és ha nem kezelteted, akkor akár meddővé is válhatsz...
Lány vagyok!
Köszönöm, hogy írtatok!
Még nem voltam nőgyógyásznál, kicsit félek elmenni. :(
Magától nem fog elmúlni?
De ne parázzá má a nőgyógyásztol, eza dolga.
Mellesleg a leírtak alapján akármi lehet. Lehet a suli wcjén szedted össze, innen sok lány össze szed ezt azt. vagy koszos volta kezed mikor oda nyúltál.
Ne dugdoss bele semmit, ha ilyen váladék folyik belőle, mert benned marad, azt jól szétfertőz.
NŐGYÓGYÁSZ + ANYUD segítsége, ha nagyon rezelsz, hidd el nem fog megharagudni ha a segítségét kéred.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!