Ezt a 6 kórokozót találták nálam, de a doki se érti ennyit még nem látott 1 emberben sem. És egy partnerem van nagyon régóta, és pedig nagyon tisztaság mániás vagyok. Mindig kezet mosok minden szar után...Hogy hogy a fenébe lehet ennyi bacit bekapni...
Hogy? Rossz kajákkal. Túl sok liszt, túl sok cukor, illetve feldolgozott ételek (keksz, chips, társai).
2017. dec. 20. 20:10
2/8 anonim válasza:
A tisztaságmániások fokozottan vannak kitéve minden fertőzésnek, mert nem engedik, hogy immunrendszerük ellenanyagokat termeljen a környezetben normálisan előforduló mikroorganizmusok ellen.
2017. dec. 20. 20:12
3/8 A kérdező kommentje:
Doki azt mondta szedjem az antibiotikumot, majd januárba vissza ellenőrzésre. Akkor miket egyek ? Teljes kiörlésű dolgokat ?
2017. dec. 20. 20:21
4/8 anonim válasza:
Illetve kevés víz ivása, dehidratáltság is kedvez a kialakulásuknak, ezek nagy része húgyúti,alhasi szerveket érintő fertőzés. Mind jelenléte normális, csak a kóros elszaporodásuk veszélyes. Amúgy nem vagyok orvos, meg a gyakoris válaszolók többsége sem. Úgyhogy kérdezd meg ezt egy orvostól. Gyenge az immunrendszered, azt erősítsd.
2017. dec. 20. 20:21
5/8 A kérdező kommentje:
Jah sokat iszom régóta, mondhatni iskolás korom óta. Napi 3 liter mindig megvan, béres cseppet és c vitamint szedek.
2017. dec. 20. 20:22
6/8 anonim válasza:
Akkor passz, egyél sok gyümölcsöt+zöldséget, ha teheted nyersen. :)
2017. dec. 20. 20:25
7/8 A kérdező kommentje:
Azon leszek, remélem sikerül ezekből kilábalnom hama. És köszönöm a válaszokat.
2017. dec. 20. 20:26
8/8 anonim válasza:
Sziasztok. Hasonló cipőben járok. Év elején februárban, fog implantátum beültetés után, antibiotikumot szedtem egy hétig, majd jól tönkre is vágtam a védekező képességem, ami miatt húgycső gyulladást kaptam.
klebsiella, enterococcus, pseudomonas aeruginosa.
kb egy zsák antibiotikumot beszedtem azóta, ma járok a ciprinol kúrám végén. Ém sajnos semmi hatása. Egyébként én melegvizű fürdőbe voltam, lehet ott szedtem össze.
SOSE KAPJON EL SENKI ILYESMIT, MERT EZ BORZALMAS :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!