Szeretném megelőzni a súlyos fertőzéseket és a rákot, tippek?
Évek óta nem voltam szűrésen, sem orvosnál, akkor sem, ha beteg voltam. Mindig vettem lázhúzót meg c-vitamint a patikában, aztán helyrejöttem. Mivel párom csúnyán ekcémás, és én is allergiás vagyok az illatszerekre, egy ideje fertőtlenítőszerek helyett is csak eco tisztítószereket, ecetet és szódabikarbónát használok.
Akkor kezdtem aggódni (3 hónapja) az egészségemért, amikor láttam egy fiatal nőt, aki elvesztette a kezeit és a lábait egy fertőzés miatt. Azóta leszoktam a dohányzásról és újra beszereztem egy rakat fertőtlenítőszert. Ettől viszont nálam is ekcéma jött elő, fulladok és fáj a fejem. :( Arra gondolok, biztos a bacikat sem kíméli ez a sok vegyszer, de ha belélegzem a saját sejtjeim is károsodnak, és félek, hogy végül emiatt lesz valami súlyos rákom...
Szóval a kérdésem igazából az, hogyan fertőtlenítsem a környezetemet biztonságosan? Milyen szűrésekre érdemes elmennem, ha meg akarom tudni, milyen az egészségi állapotom (nem vagyok-e cukorbeteg vagy rákos, vashiányos, vérszegény)? És mivel támogathatnám, erősíthetném meg az immunrendszeremet? Érdekelnek természetes praktikák de étrendkiegészítők, vitaminok is.
A segítséget előre is köszönöm! :)
Nyerstáplálkozás diéta
Nyres zöldség-gyümölcs lé fogyasztás (főleg cékla és répa tartalom)
Nyers kurkuma (por) fogyasztás
Magas D és C vitamin bevitel (lehetőleg organikus forrású vitamin)
Mega multivitamin kúra
Bétaklükán, Kolosztrum és Astaxanthin fogyasztás
Bocsi nincs időm kifejteni de ezeknek nézz utána.
Plusz ajánlom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!