Az antibiotikumtól rosszabbul lettem és elkaptam fertőzéseket is. Mit csináljak?
Menj vissza az orvoshoz. Lehet,hogy a kapott antibiotikumra nem volt érzékeny a kórokozó.
Szedjél probiotikumot,vegyél a patikában először Canesten kúpot,utána néhány nappal pedig valamilyen hüvelyflóra helyreállító kúpot.
Az antibiotikum baktériumokra hat.
Ha a mandulád vírus miatt durrant be akkor bizony teljesen fölöslegesen szedted be azt a szemetet. Sajnos sok orvos ész nélkül írja fel mindenre az ab -t.
Csakhogy az antibiotikum teljesen kiirtja a bélflórát ami az immunrendszerünk mintegy 90 % -át teszi ki. Tehát egy kritikus időszakban még jobban legyengít. A gyenge immunrendszer miatt kaptál hüvelyfertőzést és lett rosszabb a betegséged is.
Marha gyorsan menj el agy bioboltba és egyél extra adag probiotikumot. A gyógyszertárit felejtsd el. Semmit nem ér. A vírust propolisszal tudod irtani. Méhészeknél lehet kapni tinktúra formában. Napi 3-4x 25-30 csepp vízben. Mocsok íze van de használ.
Nekem is antibiotikumtol lett huvelyfertozesem, hasznaltam canesten kupot meg probiotikumosat, hogy helyrealljon a huvelyflora, + alatta szedj szajon at is, meg egyel sooook elofloras kefirt pl:)
Meg c vitamin!!!!
Az meg hogy rosszabb lett, nem feltetlenul jelenti azt hogy nem hat vagy valami..
olvass utana, Herx-reakcio a neve!
(Bar valoban van olyan mandulagyuszi amire aztan nem hat az antibiotikum)
Szóltam, de nem hiszi el, hogy az a antibiotikumtól van.
Nagyon mérgesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!