Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan gyógyulhatok meg teljesen?

Mohesz kérdése:

Hogyan gyógyulhatok meg teljesen?

Figyelt kérdés

Október elején kaptam arcüreggyulladást, utána kb. rá egy hétre torokgyulladást, ami ráment a hangszálaimra is. Végül pedig egy gége gyulladással fejeztem be ezt a szörnyű 1 hónapot. Voltam persze mindig orvosnál, 3 fajta antibiotikummal próbálkoztunk, mire sikerült elmulasztani mindent.

Azóta is köhögök, nem annyira, mint amikor beteg voltam, de napjába többször is. Nem hurutos. Vannak olyan napok amikor elkap a nátha, de ez kb. 2 napig tart. Van amikor bedugul az orrom pár napra vagy éjjelre.

A kérdésem az lenne, hogy valami gyógyszer vagy házi praktika arra, hogy újra egészsége legyek van-e? Van-e valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Amikor elkap a nátha gyorsan neo-citran-t iszok.

Mézes gyógyteákat iszok folyamatosan. Gőzölök, bioptron lámpázok. Szedek béres cseppet, C/B és D vitamint.

2017. nov. 16. 07:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Velem is ez van, nem múlik jó ideje a nátha és a köhögés, nekem hurutos. Most sós vízzel gargalizálok és az orromba is sós vizet szippantok fel, ez egy időre megszünteti az orrdugulást és kihozza a váladékot.

Nem tudom milyen vírus ez, miért nem múlik el.

2017. nov. 16. 08:18
 2/2 A kérdező kommentje:

December van és még mindig küszködök az orrdugulással és a néha visszajövő torok fájással.

Ami eddig segített, hogy eldobtam az összes vitamint és csak supardint szedek.

Vettem ultrahangos hideg párásított, ami éjjel megy így nem köhögök annyit.

Sokat segített még az izlandi zuzmós köptető.

2017. dec. 6. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!