Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet az oka, hogy nem áll...

Mi lehet az oka, hogy nem áll össze a székletem?

Figyelt kérdés
Csütörtökön és pénteken hasmenésem volt, utána meg vizes, nagyon laza és kb egy ujjnyi vastagságra áll azóta össze. A doki azt mondta vírus, holnap már mehetek suliba. De időnként kegyetlenül el kezd fájni a hasam és el kell mennem a mosdóba. Már egy sima pukizás is elkezdi tekerni a hasam és fáj. De ez a kisebb probléma, a nagyobb, hogy a székletem nem normális és nem is látom nagyon a változást. Pedig péntek óta probiotikumot is szedek, meg ropit, almát répát, kétszersültet, főttkrumplit eszek többnyire. Van mikor elcsábulok egy picit, mint tegnap de 3 szelet pufirizs és 1 kocka mackósajt egy pici kolbásszal nem túl sok, ennyit minden hasmenéses diétámnál elkövetek.
2017. nov. 15. 08:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha hülyeségeket eszel össze-vissza , ne csodálkozz.

Tessék normális ennivalót enni, nem gyógyszert .

2017. nov. 15. 08:44
 2/3 A kérdező kommentje:
1 gyógyszert nem ettem, 2 mi ebben a hülyeség? Egész nap nem bírok ilyen száraz sós cuccokon nyammogni.
2017. nov. 15. 08:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Szedj Enterolt is. Házi húsleves, gyógyteák (pl. kamilla) is nagyon jók erre. Alma és répa csak főzve. Nyers gyümölcsöt-zöldséget, illetve tejtermékeket, főleg kommersz ömlesztett sajtot most inkább ne egyél.
2017. nov. 15. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!