Már vagy 1 éve nincs rendes székletem, tehát inkább lágyabb. Nem áll össze henger alakban, mint egészséges embereknek, hanem lágy, szétesik. Mit ajánlotok?
Bocsánat h itt fejtem ki és igy,de doktorokhoz ezzel a problémával már sokszor jártam,de mind azt mondja lelki eredetű.Lehetséges,de attól még fenn áll a probléma és kezelni kellene,de senki sem veszi túl komolyan.Nekem nagyon kellemetlen,mert ha kell mennem wc-re akkor az hirtelen jön rám és alig tudom tartogatni.
Most viszont babát várok igy a megoldásokat is ennek megfelelően kell találni.
A válaszokat elöre is köszönöm!
Ahoz hogy szabályozni tudd a székleted,tudom ajánlani az Imodium kapszulát.Én öt évig szedtem.Ez egy hasmenés elleni gyógynövény készítmény,recept nélkül kapható a gyógyszertárban,8 szemes,kb:1000ft.
A székleted állaga a táplálkozásra is viszavezethető(persze lelki oka is lehet,nekem is volt ilyen gondom).Nekem addig volt híg székletem,amíg finomlisztet,és cukros vackokat zabáltam nyakra- főre.Jelenleg az ellenkezőjével küszködök.
Igen sötét.
Nem tudom hogy terhesség alatt lehet-e szedni Imodiumot.
16:15-ös
Jót mosolyogtam.Én is beütöttem a google-ba ezt a terméket,hááát nem vagyok elfogult én se.
Elég érdekes azért,biztos marha drága lehet.Ilyen bio izékkel hülyítik a népet.Közben meg kaptam ma egy telefont hogy lehet a pajzsmirigyem nem működik rendesen és attól van.
Akkor?
áh, ez kész ,nekem is pont ilyen problémám van ,és azt kell mondjam sanda gyanúm van hogy a sok stressz miatt..
én nem várok babát 17F
nálad megoldódott már?
Sziasztok!
Valakinek kiderült mitől volt ez? Nekem egy hónapja van ez visszatérő jelleggel. Nem hasmenés, csak néha napokra belágyul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!