Melyik c vitamint illetve multivitamint érdemesebb megvenni fizikai munkát végzőnek?
2017. okt. 6. 12:01
1/4 anonim válasza:
A por alakú, gyógyszertári C-vit. olcsóbb és adalékmentes. Gyümölcslében kell elkeverni, mert a felszívódáshoz szüksége van a szervezetnek a gyümölcsből nyert infókra is. Ez érvényes a tablettára is. Én 2grammot szoktam naponta, apránként meginni belőle.
2/4 anonim válasza:
Mit értesz gyümölcsből nyert infó alatt?
3/4 anonim válasza:
One-a-dayt szedek és a Sciteces Multi Pro Plus is nagyon jó. Animal Pak a csúcsok csúcsa állítólag, meg jó drága is. Régebben szedtem Universal Uni-Vitet az is elég jó. C-vitamint pedig bemész a gyógyszertárba és kérsz aszkorbinsav port, majd elkevered vízben, de nagyon savanyú.
4/4 anonim válasza:
Én citromos vízben szoktam feloldani a C vitamint, úgy nem érezni kifejezetten a savanyúságát a citrom mellett, de ha nem vagyok beteg, akkor max. napi egy késhegynyit, betegség esetén is max 2-3 késhegynyit. A többi legyen inkább kajából, pl. savanyúságok, gyümölcsök, hazai zöldpaprika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!