Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » HIV fertozott lettem?

HIV fertozott lettem?

Figyelt kérdés

Kellemetlen kerdes, de fel kell tegyem, mert nen hagy nyugodni.

A minap egy buli soran osszemelegedtem egy sraccal, aki biszexualis. Csokoloztunk , es oralisan kielegitettem. Nem kerult belem ondo. Azota azon kattogok, hogy mivel biszex, es voltak mar ferfi kalandjai, mi van, ha elkaptam tole valamit? Megkerdeztem, azt mondta, juniusban volt szuresen, es rendszeresen jar egyebkent.

Elkaphattam valamit? Nagyon felek. Nem merek elmenni tesztre.

2017. aug. 28. 08:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2017. szept. 1. 17:21
 12/16 A kérdező kommentje:

Megtalaltam az interneten Dr. Szlavik Janos videojat, aki ugye 25 eve HIV szakerto, es azt hallottam a videoban, hogy a vizsgalt 1500 betegebol a 25 ev alatt egy sem oralis uton fertozotott meg. Meg ondoval sem. En pedig nem kerultem kapcsolatba ondoval.

Amin most iszonyatosan kattogok, hogy mi van, ha verzett az o szaja belul es az enyem is, es nem vettem eszre? En oblogettem elotte, es nem volt verzes, de mi van ha valami uton modon par mikromilimeter ver kijutott az o szajabol az enyembe es bekerult valami hajszalrepedesen. Aaa en nem birom ezt az orlodest a tesztig.

2017. szept. 3. 11:24
 13/16 A kérdező kommentje:

[link]

Na jó, ez a videó megnyugtatott. :)

2017. szept. 4. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Voltál már teszten??
2017. szept. 5. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Bocs, látom, hogy még friss a történet...
2017. szept. 5. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Pont az nem fertoz, aki tudja magarol es gyogyszert szed.Aki nem tudja magarol hogy HIVje van az fertoz es az a veszelyes.
2017. szept. 8. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!