Lehetséges hogy HIV fertőzött lettem?
Nos vannak bizonyos tünetek,amik majdnem egyezik a HIV tüneteivel.
Tünetek:Hőemelkedés,Viszketés,Halvány rózsaszínes foltok a testen,Gyengeség,Ér fájdalom,Nagyobbodott nyirokcsomók amik kezdenek lassan elmúlni.
Tudom miért nem megyek urulógushoz de azt csak hétfőn tehetem meg.Az alábbi tünetek közül csupán a Hasmenés,Hányás és az Étvágytalanság hiányzik.Egyébként még valami,az orrban vöröses foltok vannak,és viszket a szám is.
Nos, volt-e az utóbbi két-négy hétben olyan nemi kapcsolatod, amiből fertőződhettél? (Vagy érintkeztél-e vérrel?)
Létezik két hetes gyorsteszt, ami vírusszámot mutat, ez alapján ki lehet zárni a HIV-fertőzést. Egy nap alatt megvan az eredménye.
Mindenkinek ment a zöld kéz.
Igen volt egy partnerem,ezek a tünetek másnapra jelentkeztek.Azt el felejtettem,hogy a vesémben is ilyen nyilalló,szúró fájdalom is volt.Na meg a fejfájás is de nem is nagyon nevezném annak,inkább ilyen nyilalló fájdalom volt,ami 1x-2x volt és el is múlt,a torokfájás szintén,most már mintha kaparna,viszketne.
Szerintem nem vagy az. A HIV fertőzöttség kb 2-4 héten belül vált ki tüneteket, mert akkorra tud elég elszaporodni a vírus, amire a tested a szokásos lázzal válaszol. Három hét után menj el vérvételre, és kiderül. Ne aggódd túl, ha HIV+ is vagy, akkor is napi egy tabletta és simán tudsz vele rendesen élni, ameddig fel nem találják rá a gyógyszert kb öt éven belül :)
Egyébként hogy kicsit megnyugodj. Ha nővel volt heteroszexuális kapcsolatod, kb 30 ezerből egy alkalommal kaphatod el. Ha nem vágtátok fel az ereiteket és érintettétek jó sokáig össze a véreteket, akkor nem aggódnám túlságosan túl.
Utolsonak is ment a zold kez.
Elsosorban homoszexualis vagyok,szoval nem lannyal voltam.A masodik az lenne hogy nem nagyon hinnem hogy HIV+ lennek,inkabb valamilyen gombas illetve herpesz virust kaphattam el,bar az majd ugyis kiderul,mert ha kesz lesznek az eredmenyek azonal kozlom veletek.Egyebkent mibol gondolod hogy 5ev mulva gyogyithato lesz a hiv fertozotseg?
Utolso valaszolonak is ment a zold kez.
Termeszetesen mindenkepp megyek urulogushoz,mivel mindenkepp fontos az egeszsegem es masokat sem szeretnek megfertozni illetve veszelybe sodoroni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!