Hogyan erősíthetném hatékonyan az immunrendszeremet?
16 éves lány vagyok. Az a problémám, hogy mióta középiskolás vagyok, állandóan fáradt vagyok, hamarabb kapok el betegségeket, sokat hiányzom emiatt a suliból ami több tantárgy rovására ment...
Nagyon hamar leromlott az szervezetem, általános iskola 8 osztálya alatt összesen kétszer hiányoztam az iskolából!
Kb. egy éve vérszegénységet találtak nálam, amire erős vastablettákat írtak fel, de a legutóbbi vérvétel alapján már meg nagyon sok a vasam. De én még mindig kimerültnek, fáradtnak érzem magam, nem érzem jól magam.
Szeretném megerősíteni az immunrendszerem, hogy kevesebbet legyek beteg és jól érezzem magam.
Az étkezésemről alapvetően annyit írnék, hogy semmi különleges, ha éhes vagyok esze k, ha szomjas vagyok iszok. Zöldségeket pl. egyáltalán nem eszek, csak krumpli és uborka, mert rosszul vagyok még az ízüktől is. Tudom, ez baj, de ez van...
Illetve annyit sportolok, amennyit tesi órán. Próbálok néha itthon pl. guggolni hogy legyen fenekem, de sokszor elfelejtem. Most vettem többféle pezsgőtablettát (kalcium, magnézium, c-vitamin, multivitamin, d-vitamin) de nem igazán érzem hogy segítenének. Gyümölcsök közül mindent szeretek, azokat szoktam enni. Nem iszok egy ideje szénsavasat, mert felpuffadok, észre vettem, csak ásvány- vagy csapvizet.
Mit tudnék még tenni? Közben olvasgatom neten is, mielőtt jön a "google a barátod", de érdekel, ti mit ajánlotok illetve mi vált be.
Szia. Az Echinacea valoban hasznos tanacs.
Az ajanlas szerint a kovetkezoket kell/kene mindennap enni. Gyumolcsok. Gabonafelek. Feherje. Zoldsegek. Tejtermekek.
Sok mindentol lehetsz faradt, de bar borzaszotan fiatal vagy, valoszinuleg csak nem eszel eleget (rendesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!