Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Igaz, hogy halálfélelem...

Igaz, hogy halálfélelem körüli állapot előzi meg a HIV tesztet? Vannak tapasztalaitok? Hogy éltétek meg a dolgot?

Figyelt kérdés
Csütörtökön megyek vérvételre.Addig már minden opciót lejátszottam a fejemben. Végignéztem 100 videót stb és félek elmenni. Igazából gondolkodom, hogy a netről rendelek inkább egy home nyáltesztet Amerikából. Az e-bayről elérhető. Nem tudom, hogy jobb, ha magadnak csinálod vagy kiteszed magad a fürkésző tekinteteknek és esetleges megbélyegzésnek, ha nem várt eredményt mutat. Valószínűleg nincs miért aggódnom, mert két éve adtam vért és mivel nem értesítettek ki, hanem felhasználták, gondolom negatív voltam. Ki, hogyan éli meg az ilyesmit? Mi a jobb? Otthoni vagy elmenni haverokkal együtt?Anoním vagy nevesített?

2017. aug. 22. 10:40
1 2
 11/19 anonim válasza:
6. Talán azért, mert itt szinte mindenkinek az volt az első reakciója, hogy biztos mindenkivel összefeküdt. Közben meg mint kiderült, nem. Bárkivel előfordulhat, hogy a párja megcsalja és ez vagy kiderül vagy nem. Egy párkapcsolat sem életbiztosíték semmire sem.
2017. aug. 22. 11:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Férjem volt anno 8 éve ilyen vizsgálaton, őt az előző felesége csalta meg, ráadásul óvszert sem használva, egy szintén elég "tapasztalt" pasival. Nem volt kellemes a vizsgálat, bár nem pont a vérvizsgálat, hanem a kenetvétel, de szerencsére teljesen negatív lett minden. Valószínűleg nálad is rendben lesz, persze érthető, hogy aggódsz.
2017. aug. 22. 11:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Kukk
2017. aug. 23. 17:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt előtte halálfélelmi állapotom,
2017. aug. 23. 20:42
 15/19 A kérdező kommentje:
És az eredményre várakozás?
2017. aug. 23. 21:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Negatív :)
2017. aug. 24. 17:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy halálfélelmem lett volna azért nem mondom, de nagyon be voltam pánikolva. Maga a tudat, hogy valami probléma van veled és mást is megfertőzhettél ezzel a vírussal aki történetesen teljesen ártatlanul került ebbe a helyzetbe, na ez az ami teljesen felemészt. Mivel én már túl vagyok egy ilyenen és szerencsére az eredmény negatív lett, óriási megkönnyebbülést jelentett. A lecke igencsak tanulságos volt.
2017. aug. 30. 06:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Általàban férfiak fertőznek jobban nőket, nem fordítva,na meg a drogosok és a homoszexuálisok.Az anerikai nyálteszt semmit sem ér én kint dolgoztam és kipróbáltam, pozitív lett, nagyon megijedtem és elmenten vérvizsgàlatra az negatív lett, ezutàn 1 hónap múlva ismét elmentem Chicago ba és ott is negatív lett, nem kell parázni, ha nem vagy drogos, vagy meleg, illetve nem sérült a péniszed a szex közben!
2017. szept. 8. 20:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát elég nehéz elhinni az itt olvasottakat, így 2017-2018 tájékán? Ezek az összefeküdtél mindenkivel gumi nelkül/drogos vagy kommantel roppant primitiv jellemte vallanak!

A HIV virust epp olyan könnyű elkapni mint ahogy mindjak ;) azert mert ostoba tudatlan popsiarcu vagy nem vagy vedve tôle, max nem tudsz róla. Igem, azert mert te “megvalogatod a partnereid, jelzem te is lehetsz fertozott hiszen a virus az emberben van NEM RAJTA így nem

Tudhatod h fertozott-e...

2018. máj. 26. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!